GADALA E-LEARNING: ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ORIENTAL ΧΟΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ GADALA!

 

GADALA E-LEARNING:  ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ORIENTAL ΧΟΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ GADALA!

 

 

 

Διαδικτυακή Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση στις Τεχνικές του Αυθεντικού Ανατολίτικου Χορού – Εξειδικευμένη Διδασκαλία του Bellydance και μέσω Internet!

 

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALAπου λειτουργεί πλέον ως Πιστοποιημένο  ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.1 & Αναγνωρισμένο Εκπαιδευτήριο από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού,ανταποκρινόμενο στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση του κοινού για την εκμάθηση του αυθεντικού ανατολίτικου χορού και με στόχο την πλήρη και ουσιαστική κατανόηση και εφαρμογή των τεχνικών της Μεθόδου GADALA, ανακοινώνει την έναρξη των προγραμμάτων διαδικτυακής εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (E-learning) στον ανατολίτικο χορό.

 


Τα μαθήματα οριεντάλ μέσω e-learning θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο 2016, με εισηγήτρια την ελληνοαιγύπτια χορογράφο – χοροδιδάσκαλο, Διευθύντρια Χορού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA και συντάκτρια του διεθνώς αναγνωρισμένου από τον M.E.D.W.OR. Τεχνικολογίου Ανατολίτικου Χορού, κα Φωτεινή Gadala.

 

Μέσα από τα GADALA Oriental E-Learning Μαθήματα επιδιώκεται:
α ) να γίνει μια καλή επανάληψη με ταυτόχρονη εμβάθυνση των γνώσεων του σπουδαστή που έχουν αποκτηθεί κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών κύκλων,
β ) να καλυφθεί η ύλη σε όσο μεγαλύτερη έκταση, με στόχο την τάχιστη εξέλιξη των σπουδαστών μας από τα αρχάρια σε προχωρημένα επίπεδα,
γ ) ο σπουδαστής να καλύψει την ύλη των βασικών τεχνικών απομόνωσης που απαιτείται για την ολοκλήρωση των σπουδών και την απόκτηση του διεθνώς αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών στον ανατολίτικο χορό κατόπιν εξετάσεων, με την εγκυρότητα και αξιοπιστία του Παγκόσμιου Οργανισμού Ανατολίτικου Χορού M.E.D.W.OR.,

δ) να δοθεί η δυνατότητα στους σπουδαστές που βρίσκονται και στην επαρχεία ή το εξωτερικό να διδαχθούν τη Μέθοδο GADALA,

ε) να καλυφθούν οι ανάγκες των επαγγελματιών χοροδιδασκάλων σε διδακτέα ύλη.

 

Τα GADALA Oriental E-Learning Μαθήματα δίνουν την ευχέρεια στον καθηγητή να επιμείνει σε σημεία που δυσκολεύουν το μαθητή, να κάνει επαναλήψεις της διδαχθείσας ύλης, να καλύψει εξατομικευμένα τις σωματικές ανάγκες κάθε σπουδαστή σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.


Το πρόγραμμα των GADALA Oriental E-Learning Μαθημάτων διαμορφώνεται πάντα ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε μαθητή. Μπορεί να έχουν την μορφή ιδιαίτερου ταχύρυθμου σεμιναρίου και προγραμματίζονται σε συνεννόηση με την γραμματεία της Διεύθυνσης Σπουδών  τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

 

***Για όλους τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι θα κατοχυρώσουν την συμμετοχή τους στα μαθήματα GADALA Oriental E-Learning μέχρι τις 31/12/2015, παρέχεται μία συνολική έκπτωση 15% στα δίδακτρα.

 

Από το 2008 το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA είναι η μοναδική εξειδικευμένη σχολή διδασκαλίας ανατολίτικου χορού στην Ελλάδα, που δίνει την δυνατότητα απόκτησης διεθνώς αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών (πτυχίο) στον ανατολίτικο χορό κατόπιν εξετάσεων, με την εγκυρότητα και αξιοπιστία του Παγκόσμιου Οργανισμού Ανατολίτικου Χορού M.E.D.W.OR.

 

Ο  M.E.D.W.OR. είναι παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός ανατολίτικου χορού, προβολής και προώθησης της λαϊκής τέχνης και κουλτούρας της Αιγύπτου και των χωρών της Μέσης Ανατολής (M.E.D.W.OR. / Middle Eastern Dance World Organization For Distinguishing The Cultural Heritage And Folk Art Of Egypt And Countries Of The Middle East).

 

Το 2008, ο M.E.D.W.OR. αναγνώρισε κατόπιν επίσημης πρότασης σε αποκλειστικότητα το τεχνικολόγιο της κυρίας Gadala, καθώς και οτιδήποτε αφορά τη διεξαγωγή νομίμων εξετάσεων σε σχολές χορού και απονομής πτυχίου σε διδασκομένους ανά τον κόσμο και μεταξύ άλλων διόρισε την δασκάλα, κυρία Gadala, στην πλέον σημαντική θέση της εξετάστριας, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που έχει προσφέρει για την διάδοση του αραβικού χορού της κοιλιάς και την προσφορά της στον τομέα της διδασκαλίας του παραδοσιακού αιγυπτιακού χορού και των χορών της ανατολής γενικότερα.

 

Διδαχθείτε ποιοτικά δίπλα μας τις τεχνικές του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού!

 
Για πληροφορίες σχετικά με τα GADALA Oriental E-Learning Μαθήματα ανατολίτικου χορού μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 17:00 έως 21:00 και κάθε Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη από τις 10:00 έως 13:00 στο τηλέφωνο 210 32 11 008 ή να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας και την official σελίδα μας στο FACEBOOK.