ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ BELLYDANCE ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ GADALA

 

 

 

ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ

 

ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΟΡΙΕΝΤΑΛ

 

 

 

 

 

 

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA αντιλαμβανόμενο τη  δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα μας και θέλοντας να υποστηρίξει τη προσπάθεια όλων μας για σωματική και ψυχική ισορροπία, προχωρά σε έκπτωση 30% των μαθημάτων χορού της κοιλιάς για ενδιαφερόμενους οι οποίοι είναι άνεργοι, φοιτητές ή πολύτεκνοι.

 

Η έκπτωση είναι 30% επί των αρχικών τιμών όλων των πακέτων που αφορούν τα ομαδικά μαθήματα χορού οριεντάλ, τα οποία πραγματοποιούνται στην έδρα του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALΑ (Αγίας Ελεούσης 5, Μοναστηράκι). Οι άνεργοι θα πρέπει να επιδεικνύουν τη κάρτα ανεργίας, οι φοιτητές το φοιτητικό πάσο και οι πολύτεκνοι το πολυτεκνικό πάσο θεωρημένα.

 

Παράλληλα, το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALΑ διατηρεί την εξειδίκευση στον αυθεντικό ανατολίτικο χορό προσιτή σε όλους με ειδικές προσφορές, ώστε να μπορούν όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι να γνωρίσουν τα οφέλη του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού με την Μέθοδο GADALA.

 

Προς εξυπηρέτηση όλων των σπουδαστών μας τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε διαφορετική ώρα καθημερινά πρωινές και απογευματινές ώρες.

 

Αναλυτικότερα μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα σπουδών και τα πακέτα ομαδικών μαθημάτων μας ΕΔΩ.

 

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης που αναπτύσσει εδώ και 11 χρόνια το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA,  έχει προσφέρει πάνω από 4.500 ώρες δωρεάν μαθήματα χορού σε ανθρώπους που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον να γνωρίσουν την πλούσια αιγυπτιακή παράδοση και κουλτούρα και να επωφεληθούν από την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού μέσω της έγκυρης, ουσιαστικής, ποιοτικής και εμπεριστατωμένης εκμάθησης και διδασκαλίας της δομής του ανατολίτικου χορού με τη Μέθοδο GADALA.

 

Διοργανώνεται επίσης, υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και του Παγκόσμιου Οργανισμού Ανατολίτικου Χορού M.E.D.W.OR., μια σειρά συνεδρίων σεμιναριακής εκπαίδευσης σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, τα έσοδα των οποίων διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Στα πλαίσια του κοινωνικού και πολιτιστικού της έργου, η κ. Φωτεινή Gadala μαζί με την επαγγελματική χορευτική της ομάδα συμμετέχει σε εκδηλώσεις με κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό χαρακτήρα, καθώς επίσης και σε πολυπολιτισμικά φεστιβάλ εκπροσωπώντας την Πρεσβεία της Αιγύπτου.

 

2005 – 2016 … και συνεχίζουμε!

Στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας…

Καταφέραμε να κάνουμε την εξειδίκευση προσιτή σε όλους!

 

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο χώρο μας, οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε να διδαχθείτε ποιοτικά δίπλα μας τις τεχνικές του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού!

 
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 17:00 έως 21:00 και κάθε Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη από τις 10:00 έως 12:00 στο τηλέφωνο 2103211008. 


Με εκτίμηση,Τμήμα Διεύθυνσης Σπουδών 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA

 

Μέλος M.E.D.W.OR.

Μέλος C.I.D.-UNESCO

 

Αγίας Ελεούσης 5, Μοναστηράκι, Αθήνα

 

Τηλ. 210 32 11 008, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.gadala.gr, www.bellydance.edu.gr, www.oriental.edu.gr