GADALA E-LEARNING: 

ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ORIENTAL ΧΟΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ GADALA!

 

Διαδικτυακή Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση στις Τεχνικές του Αυθεντικού Ανατολίτικου Χορού!

Εξειδικευμένη Διδασκαλία του Bellydance και μέσω Internet!

 

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA, που λειτουργεί πλέον ως Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό, Πολιτιστικό και Εξεταστικό Κέντρο, ανταποκρινόμενο στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση του κοινού για την εκμάθηση του αυθεντικού ανατολίτικου χορού και με στόχο την πλήρη και ουσιαστική κατανόηση και εφαρμογή των τεχνικών της Μεθόδου GADALA, ανακοινώνει την έναρξη των προγραμμάτων διαδικτυακής εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (E-learning) στον ανατολίτικο χορό.

 

Τα μαθήματα ανατολίτικου (οριεντάλ) χορού μέσω e-learning πραγματοποιούνται από την ελληνοαιγύπτια χορογράφο - χοροδιδάσκαλο, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων και διεθνή εξετάστρια, κα Φωτεινή GADALA, Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και ιδρύτρια του Ε.Π.Ε.Κ.GADALA.

 

Μέσα από τα GADALA Oriental E-Learning Μαθήματα επιδιώκεται:


 να γίνει μια καλή επανάληψη με ταυτόχρονη εμβάθυνση των γνώσεων του σπουδαστή που έχουν αποκτηθεί κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών κύκλων,

 να καλυφθεί η ύλη σε όσο μεγαλύτερη έκταση, με στόχο την τάχιστη εξέλιξη των σπουδαστών μας από τα αρχάρια σε προχωρημένα επίπεδα,

► ο σπουδαστής να καλύψει την ύλη των βασικών τεχνικών απομόνωσης που απαιτείται για την ολοκλήρωση των σπουδών και την απόκτηση του διεθνώς αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών στον ανατολίτικο χορό κατόπιν εξετάσεων, με την εγκυρότητα και αξιοπιστία κρατικών και διεθνών φορέων που αναγνωρίζουν το Ε.Π.Ε.Κ.GADALA,

 να δοθεί η δυνατότητα στους σπουδαστές που βρίσκονται και στην επαρχεία ή το εξωτερικό να διδαχθούν τη Μέθοδο GADALA,

 να καλυφθούν οι ανάγκες των επαγγελματιών χοροδιδασκάλων σε διδακτέα ύλη.

 

Τα GADALA Oriental E-Learning Μαθήματα δίνουν την ευχέρεια στον καθηγητή να επιμείνει σε σημεία που δυσκολεύουν το μαθητή, να κάνει επαναλήψεις της διδαχθείσας ύλης, να καλύψει εξατομικευμένα τις σωματικές ανάγκες κάθε σπουδαστή σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.


Το πρόγραμμα των GADALA Oriental E-Learning Μαθημάτων διαμορφώνεται πάντα ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε μαθητή. Μπορεί να έχουν την μορφή ιδιαίτερου ταχύρυθμου σεμιναρίου και προγραμματίζονται σε συνεννόηση με την γραμματεία της Διεύθυνσης Σπουδών  τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

 

***Για όλους τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι θα κατοχυρώσουν την συμμετοχή τους σε πακέτο 5 ατομικών μαθημάτων GADALA Oriental E-Learning μέχρι τις 31/12/2021, παρέχεται μία συνολική έκπτωση 15% στα δίδακτρα.

 

Στο Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA, προσφέρουμε στους σπουδαστές μας την δυνατότητα να διδαχθούν τον παραδοσιακό αυθεντικό αιγυπτιακό χορό, με σεβασμό στην πλούσια αραβική παράδοση, λαϊκή τέχνη και κουλτούρα.

Η διδασκαλία βασίζεται στη διεθνώς αναγνωρισμένη 
Μέθοδο GADALA, της οποίας συντάκτρια είναι η ελληνοαιγύπτια πιστοποιημένη χορογράφος-χοροδιδάσκαλος Φωτεινή Gadala.

 

Το GADALA Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού, προσφέρει τα ακόλουθα Προπτυχιακά και  Μεταπτυχιακά (Επαγγελματικά) Προγράμματα Σπουδών με περιορισμένο αριθμό θέσεων ανά Πρόγραμμα Σπουδών, ως ακολούθως:

 

ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΟΡΕΥΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-PD-B3)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΒΟΗΘΟΥ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (KΩΔ. G-ADT-C1)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΒΟΗΘΟΥ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-ACH-C2)

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-PDT-D1)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-PCH-D2)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΡΙΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (KΩΔ. G-PEX)

Με αφορμή τα 26 χρόνια  που έκλεισε η μέθοδος GADALA® ...και Με τη δική σας συμβολή, υποστήριξή και την αφοσίωσή σας καταφέραμε πολλά! Γεμάτοι ευγνωμοσύνη σας παραθέτουμε ...ένα μικρό απολογισμό, ....μία σύντομη ανασκόπηση των δράσεων GADALA!

Θα χαρούμε, οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε να διδαχθείτε ποιοτικά δίπλα μας τις τεχνικές του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού!

 

 


2005 – 2021 … και συνεχίζουμε!

Στηρίζουμε τους σπουδαστές μας!      

...Καταφέραμε να κάνουμε την εξειδίκευση προσιτή σε όλους!

 

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών ακολουθείστε το link :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ.

 

 

 

Για πληροφορίες σχετικά με τα GADALA Oriental E-Learning Μαθήματα ανατολίτικου χορού μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 17:00 έως 21:00 και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως 13:00 στο τηλέφωνο 210-3211008.