100 ΩPEΣ ΔΩΡΕΑΝ MAΘHMATΩN AYΘENTIKOY XOPOY ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ - FREE ORIENTAL COURSES ME TH MEΘODO GADALA

 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΕΣ 100 ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA

 

Η πρωτοβουλία που πήρε το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA τον Ιούλιο 2015 να προσφέρει 100 ώρες ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων χορού οριεντάλ βρήκε θερμή ανταπόκριση και προσέφερε πολλά χαμόγελα! Αντιλαμβανόμενο την  δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα μας και θέλοντας να υποστηρίξει την προσπάθεια όλων μας για σωματική και ψυχική ισορροπία, το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA προχωρά αυτές τις γιορτές στην προσφορά άλλων 100 ωρών ΔΩΡΕΑΝ αυθεντικού ανατολίτικου χορού.

 

Η προσφορά αφορά 5 μηνιαία πακέτα απεριόριστων μαθημάτων χορού oriental (συνολικής αξίας 600€), με τα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκπαιδεύονται στο Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALΑ καθημερινά και χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για έναν ολόκληρο μήνα στο τμήμα το οποίο θα ενταχθούν ανάλογα με το επίπεδό τους.

 

Για να πάρετε μέρος στον Διαγωνισμό για τα 5 δωρεάν πακέτα απεριόριστων μαθημάτων ανατολίτικου χορού ακολουθήστε τις οδηγίες που βρίσκονται κάτω από την αφίσα της δημοσίευσής μας στην official σελίδα μας στο FACEBOOK.

 

Ο διαγωνισμός λήγει στις 21:00 την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Ιανουαρίου 2016!

 

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης που αναπτύσσει εδώ και 10 χρόνια το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA,  έχει προσφέρει πάνω από 4.000 ώρες δωρεάν μαθήματα χορού σε ανθρώπους που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον  να γνωρίσουν την πλούσια αιγυπτιακή παράδοση και κουλτούρα και να επωφεληθούν από την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού μέσω της έγκυρης, ουσιαστικής, ποιοτικής και εμπεριστατωμένης εκμάθησης και διδασκαλίας της δομής του ανατολίτικου χορού με τη Μέθοδο GADALA.

 

Προσφέρονται επιπρόσθετα δωρεάν μαθήματα ανατολίτικου χορού σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και είναι ωφελούμενοι των υπηρεσιών κοινωνικών δομών, φιλανθρωπικών συλλόγων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών, κάνοντας την εξειδίκευση προσιτή σε όλους!

 

Διοργανώνεται επίσης, υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και του Παγκόσμιου Οργανισμού Ανατολίτικου Χορού M.E.D.W.OR., μια σειρά συνεδρίων σεμιναριακής εκπαίδευσης σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, τα έσοδα των οποίων διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Στα πλαίσια του κοινωνικού και πολιτιστικού της έργου, η κ. Φωτεινή Gadala μαζί με την επαγγελματική χορευτική της ομάδα συμμετέχει σε εκδηλώσεις με κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό χαρακτήρα, καθώς επίσης και σε πολυπολιτισμικά φεστιβάλ εκπροσωπώντας την Πρεσβεία της Αιγύπτου.

 

2005 – 2015 … και συνεχίζουμε!

Στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας…

Καταφέραμε να κάνουμε την εξειδίκευση προσιτή σε όλους!

 

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο χώρο μας, οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε να διδαχθείτε ποιοτικά δίπλα μας τις τεχνικές του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού!

 
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 17:00 έως 21:00 και κάθε Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη από τις 10:00 έως 13:00 στο τηλέφωνο 210 32 11 008.

 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία!