ΘΕΡΙΝΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ GADALA / ΠΡΑΚΤΙΚΗ & ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ


ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ!!!

 

Τα Θερινά Ταχύρυθμα Ιδιαίτερα Μαθήματα Προετοιμασίας για την κάλυψη της ύλης της Μεθόδου GADALA ξεκίνησαν και θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 31 Ιουλίου.

 

Μέσα από τα θερινά ταχύρυθμα ιδιαίτερα μαθήματα προετοιμασίας επιδιώκεται:

 

 να γίνει μια καλή επανάληψη με ταυτόχρονη εμβάθυνση των γνώσεων του σπουδαστή που έχουν αποκτηθεί κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών κύκλων,

 

 να καλυφθεί η ύλη σε όσο μεγαλύτερη έκταση, με στόχο την τάχιστη εξέλιξη των σπουδαστών μας από τα αρχάρια σε προχωρημένα επίπεδα,

 

 ο σπουδαστής να καλύψει την ύλη των βασικών τεχνικών απομόνωσης που απαιτείται για την ολοκλήρωση των σπουδών και την απόκτηση του διεθνώς αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών στον ανατολίτικο χορό κατόπιν εξετάσεων, με την εγκυρότητα και αξιοπιστία του Παγκόσμιου Οργανισμού Ανατολίτικου Χορού M.E.D.W.OR.,

 

 να δοθεί η δυνατότητα στους σπουδαστές που έρχονται και από επαρχεία ή εξωτερικό να διδαχθούν τη Μέθοδο GADALA,

 

 να καλυφθούν οι ανάγκες των επαγγελματιών χοροδιδασκάλων σε διδακτέα ύλη.

♦ ♦ ♦

Τα Θερινά Ταχύρυθμα Ιδιαίτερα Μαθήματα Προετοιμασίας δίνουν την ευχέρεια στον καθηγητή να επιμείνει σε σημεία που δυσκολεύουν το μαθητή, να κάνει επαναλήψεις της διδαχθείσας ύλης, να καλύψει εξατομικευμένα τις σωματικές ανάγκες κάθε σπουδαστή σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

 

Εισηγήτρια : η ελληνοαιγύπτια χορογράφος – χοροδιδάσκαλος, Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA και συντάκτρια του διεθνώς αναγνωρισμένου από τον M.E.D.W.OR. Τεχνικολογίου Ανατολίτικου Χορού, κα Gadala Φωτεινή.


Το πρόγραμμα στα Θερινά Ταχύρυθμα Ιδιαίτερα Μαθήματα Προετοιμασίας διαμορφώνεται πάντα ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε μαθητή. Μπορεί να έχουν την μορφή 4ωρου ιδιαίτερου σεμιναρίου και προγραμματίζονται σε συνεννόηση με την γραμματεία της Διεύθυνσης Σπουδών  τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

 

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA  είναι μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Χορού C.I.D. UNESCO και από το 2008 είναι το μοναδικό εξειδικευμένο κέντρο διδασκαλίας ανατολίτικου χορού στην Ελλάδα, που δίνει την δυνατότητα απόκτησης διεθνώς αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών στον ανατολίτικο χορό κατόπιν εξετάσεων, με την εγκυρότητα και αξιοπιστία του Παγκόσμιου Οργανισμού Ανατολίτικου Χορού M.E.D.W.OR.

 

Ο  M.E.D.W.OR. είναι παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός ανατολίτικου χορού, προβολής και προώθησης της λαϊκής τέχνης και κουλτούρας της Αιγύπτου και των χωρών της Μέσης Ανατολής (M.E.D.W.OR. / Middle Eastern Dance World Organization For Distinguishing The Cultural Heritage And Folk Art Of Egypt And Countries Of The Middle East).

 

Το 2008, ο M.E.D.W.OR. αναγνώρισε κατόπιν επίσημης πρότασης σε αποκλειστικότητα το τεχνικολόγιο της κυρίας Gadala, καθώς και οτιδήποτε αφορά τη διεξαγωγή νομίμων εξετάσεων και απονομής τίτλου σπουδών σε διδασκομένους ανά τον κόσμο και μεταξύ άλλων διόρισε την κυρία Gadala στην πλέον σημαντική θέση της εξετάστριας, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που έχει προσφέρει για την διάδοση του ανατολίτικου χορού και την προσφορά της στον τομέα της διδασκαλίας του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού.

 

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο χώρο μας, οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε να διδαχθείτε ποιοτικά δίπλα μας τις τεχνικές του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού!

 

Ως μέλος στην official σελίδα της σχολής μας στο  FACEBOOK  θα ενημερώνεστε για τις προσφορές μας, τα σεμινάρια και όλες μας τις δραστηριότητες.

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 17:00 έως 21:00 και κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 10:00 έως 13:00 στο τηλέφωνο 210 32 11 008.

 

Με εκτίμηση,
Τμήμα Διεύθυνσης Σπουδών
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA


Μέλος M.E.D.W.OR. 
Middle Eastern Dance World Organization For Distinguishing The Cultural Heritage And Folk Art Of Egypt And Countries Of The Middle East.

 
Αγίας Ελεούσης 5, Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλ. 210 32 11 008, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
www.gadala.grwww.bellydance.edu.grwww.oriental.edu.gr