ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ GADALA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ! ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ BELLY DANCE ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΧΑΣΤΕ 5 ΚΙΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!

 

ΧΑΣΤΕ 5 ΚΙΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!! 

ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ GADALA ΩΣ <ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ> ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ!!!

LOSE WEIGHT & KEEP IN SHAPE! 

 

GADALA AUTHENTIC ORIENTAL BELLY DANCE LESSONS

 

 

Είμαστε δίπλα σας σε συνεργασία με τους πλέον αρμόδιους διαιτολόγους – διατροφολόγους στην δική σας απόφαση για απώλεια βάρους.

Γυμνάστε μεμονωμένα κάθε μέρος του σώματος σας και νιώστε το αποτέλεσμα μέσα από τις σωστές τεχνικές του αυθεντικού ανατολίτικου χορού.

Ο συνδυασμός της εξάσκησης του oriental dance με μια ισορροπημένη διατροφή είναι η καταλληλότερη τακτική απώλειας πραγματικού λίπους και όχι μυϊκού ιστού.

Το belly dance μεταξύ άλλων είναι ένας ολοκληρωμένος τρόπος εκγύμνασης σώματος και πνεύματος χαρίζοντας μας πολλαπλά ευεργετικά οφέλη ξεφεύγοντας από την στατική άσκηση του γυμναστηρίου.

 

Νιώστε την αλλαγή στην ζωή σας!

 

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA, λειτουργεί πλέον ως Πιστοποιημένο και Αναγνωρισμένο Εκπαιδευτήριο σε όλα τα προγράμματα σπουδών, σεμινάρια, Μονοετή, Διετή και Επαγγελματικά Προγράμματα Σπουδών σπό το Υπουργείο Παιδείας και τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού προσανατολισμού) και παρέχει κατόπιν εξετάσεων Πτυχία αναγνωρισμένα σε αξία Περιεχομένου, Διαδικασιών και Χρήσης Εγκαταστάσεων.

Τα μαθήματα oriental με την μέθοδο GADALA μπορούν να πραγματοποιηθούν οποιαδήποτε μέρα και ώρα επιλέξει ο σπουδαστής ανάλογα με το επίπεδό του από τα προσφερόμενα πρωινά και τα απογευματινά εξειδικευμένα τμήματα της σχολής.


Αναλυτικότερα μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα σπουδών και τα πακέτα ομαδικών μαθημάτων μας ΕΔΩ.

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με την γραμματεία του κέντρου μας καθημερινά το απόγευμα από τις 17:00 εως 21:00 και κάθε Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη 10:00 έως 13:00 στο τηλέφωνο 210 3211008.

 

 

Διδαχτείτε εξειδικευμένα και ποιοτικά δίπλα μας τις τεχνικές του αυθεντικού ανατολίτικου χορού!