MEGA CHANNEL 30+ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΕΤΗΣΙΩΣ  AL AHRAM
Αποτέλεσμα εικόνας για mega
Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA CHANNEL Η ΑΡΑΒΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "AL AHRAM" ΓΡΑΦΕΙ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ GADALA 

160+

 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

45+

  ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

20+ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΑποτέλεσμα εικόνας για ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ
ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ 
3+ ΧΡΟΝΙΑ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 

 

Oι Χορευτές & Χορεύτριες της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακού και Σύγχρονου Ανατολίτικου Χορού GADALA

(Authentic Egyptian Oriental Bellydance)FOLKLORE EGYPTIAN TROUPE GADALA

ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ GADALA

 

Η χορευτική ομάδα του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA είναι το 1ο (πρώτο) χορευτικό συγκρότημα παραδοσιακών αιγυπτιακών χορών στην Ελλάδα με τόσο εξαιρετικές πολιτιστικές, κοινωνικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

 

Δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο, του 2005 και λειτουργεί ως άτυπη - μη κερδοσκοπική – ένωση απαριθμώντας σήμερα περισσότερα από 80 μέλη ενεργών εθελοντών που αποτελούνται από Έλληνες και Αιγύπτιους χορευτές, σπουδαστές  του Εκπαιδευτικού Κέντρου GADALA.

 

Ως ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους και κοινωνικούς φορείς συμμετέχει σε εκδηλώσεις κοινωνικού, φιλανθρωπικού και πολιτιστικού χαρακτήρα υπό την αιγίδα της UNESCO και σε πολυπολιτισμικές εκδηλώσεις προβάλλοντας την αιγυπτιακή κουλτούρα!

 

Στα 15 χρόνια της επιτυχημένης πορείας της, η Ομάδα Παραδοσιακών Αιγυπτιακών Χορών GADALA, σας παρουσιάζει το έργο της, σε αριθμούς:

         

95 και πλέον διακρίσεις, 24 Διεθνείς και 71 στην Ελλάδα!

650 και πλέον εθελοντές χορευτές που έχουν συμμετάσχει και έχουν κάνει την πρακτική τους δωρεάν!

110 και πλέον εθελοντές χορευτές που προέρχονται από ευάλωτες ή ειδικές ομάδες ανθρώπων (γυναίκες με καρκίνο, άτομα με ειδικές ανάγκες, άτομα με διατροφικές διαταραχές, άτομα της 3ης ηλικίας, άνεργους, κ.α.)

120 και πλέον ανιδιοτελείς παραστάσεις για φιλανθρωπικούς και πολιτιστικούς σκοπούς!

15 και πλέον συμμετοχές υπό τη σημαία της Αιγύπτου, εκπροσωπώντας την Πρεσβεία της Αιγύπτου στην Ελλάδα!

40 και πλέον συνεργασίες με Δήμους!

10 και πλέον χρόνια συνεργασίας με την UNESCO

και πλέον χρόνια συνεργασίας με την Αιγυπτιακή Κοινότητα στην Ελλάδα

και πλέον χρόνια συνεργασίας με την Ένωση της Αραβικής Κοινότητας στην Αθήνα

και πλέον χρόνια συνεργασίας με την Πρεσβεία της Αιγύπτου στην Ελλάδα

και πλέον χρόνια συνεργασίας με την Αφρικανική Κοινότητα στην Ελλάδα

και πλέον χρόνια συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων

και πλέον χρόνια συνεργασίας με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της ομάδας έχει αναλάβει η ελληνοαιγύπτια χορογράφος – χοροδιδάσκαλος GADALA M. FOTINI, Διευθύντρια Χορού του Ομίλου του Πολυεθνικού Τομέα Χορών για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, διεθνή εξετάστρια και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. του Υπουργείου Παιδείας.    >>> ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ FOTINI M. GADALA  

 

Το πρότυπο Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA ιδρύθηκε το Ιανουάριο του 2005 εις μνήμην του αιγύπτιου HUSSEIN M. GADALA, πατέρα της ιδρύτριας FOTINI H. GADALA, με σκοπό την προώθηση του ανατολίτικου χορού και της πλούσιας Αιγυπτιακής κουλτούρας.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ : 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014  ΕΛΛΗΝΟ ΑΡΑΒΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ : Η Βράβευση της χορογράφου-χοροδιδασκάλου κ. Φωτεινής Gadala  με τιμητική διάκριση για την προσφορά της στο πολιτισμό από τον ΟΜΙΛΟ UNESCO Πειραιώς & Νήσων. Το βραβείο της απένειμε ο Πρόξενος της Πρεσβείας της Αιγύπτου κ. Mohammed El Mahdi

Η κ. Φωτεινή Gadala, ως ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους και κοινωνικά ιδρύματα, έχει αρκετές διακρίσεις για την εξαιρετική φιλανθρωπική της δράση.   >>> ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ   

Η κ. Φωτεινή Gadala μαζί με την επαγγελματική χορευτική της ομάδα συμμετέχει σε εκδηλώσεις με κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό χαρακτήρα υπό την αιγίδα του M.E.D.W.OR., υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων και σε πολυπολιτισμικά φεστιβάλ εκπροσωπώντας την Πρεσβεία της Αιγύπτου.   >>> ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ  

Σκοπός και στόχος μας είναι η προώθηση της πλούσιας Αιγυπτιακής παράδοσης και λαϊκής τέχνης καθώς και η έγκυρη, ουσιαστική, ποιοτική και εμπεριστατωμένη εκμάθηση και διδασκαλία της δομής του ανατολίτικου χορού.

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA, που λειτουργεί πλέον ως Πιστοποιημένο  & Αναγνωρισμένο Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο, παρέχει αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών και πτυχία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη!   >>> GADALA ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.1   ...Είναι επίσης η μοναδική σχολή χορού που, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σας δίνει την δυνατότητα απόκτησης αναγνωρισμένου Ερασιτεχνικού ή Επαγγελματικού τίτλου σπουδών για χορευτές / χορεύτριες Oriental (κατόπιν επίσημων εξετάσεων) με την εγκυρότητα και αξιοπιστία του Παγκόσμιου Οργανισμού Διαφύλαξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς M.E.D.W.OR. (Middle Eastern Dance World Organization For Distinguishing The Cultural Heritage And Folk Art Of Egypt And Countries Of The Middle East).

Για την απόκτηση πτυχίου Επαγγελματία Χορευτή / Χορεύτριας Bellydance απαιτείται η ολοκλήρωση των σπουδών - ολοκλήρωση του αναγνωρισμένου επαγγελματικού προγράμματος σπουδών!

  >>> ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ   

Η διδασκαλία βασίζεται στη διεθνώς αναγνωρισμένη από τον M.E.D.W.OR. Μέθοδο GADALA, της οποίας συντάκτρια είναι η ελληνοαιγύπτια χορογράφος-χοροδιδάσκαλος, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων, κα Φωτεινή Gadala.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

 

 

Μέσω της συμμετοχής στην χορευτική ομάδα GADALA δίνεται η δυνατότητα σε υποψήφιους επαγγελματίες χορευτές και χορεύτριες ανατολίτικου χορού οριεντάλ να μπορέσουν να εκπαιδευτούν και παράλληλα να αποκτήσουν μοναδική εμπειρία χορεύοντας μπροστά σε απαιτητικό και ποικιλόμορφο κοινό.

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ GADALA: 

Οι καλύτεροι μαθητές μας από το επίπεδο σπουδών του BASIC Ι και πάνω μπορούν να συμμετέχουν στην χορευτική μας ομάδα μετά από οντισιόν.

Εξετάζονται πάνω στην άρτια εκτέλεση των χορογραφιών που διδάσκονται στα σεμινάρια αιγυπτιακού χορού που διοργανώνει το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA.  >>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ   Οι καλύτεροι στην εκτέλεση της χορογραφίας -με υποτροφία- εκπαιδεύονται δωρεάν για την συμμετοχή τους στην χορευτική ομάδα του Τμήματος Παραδοσιακών Αιγυπτιακών Χορών, του Τμήματος Αρχαίου Αιγυπτιακού Χορού και του Τμήματος Σύγχρονου Ανατολίτικων Χορών.Δείτε όλα τα στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις των χορευτών και χορευτριών αυθεντικού ανατολίτικου χορού οριεντάλ της επαγγελματικής χορευτικής ομάδα GADALA : 
1. Eπισκεφτείτε το μενού GALLERY στην επίσημη ιστοσελίδα μας!  ==> 
 
2. Ακουλουθείστε μας στο επίσημο κανάλι μας στο You Tube! ==>