01.10.2017 - ΤΟ Κ.Δ.Β.Μ. GADALA ΔΩΡΟΘΕΤΗΣ ΣΤΟΝ 9ο ΑΓΩΝΑ GREECE RACE FOR THE CURE® 2017! ...ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΧΟΡΟΥ ΣΤΙΣ SURVIVORS ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ!

ΚΥΡΙΑΚΗ 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

H Χορηγία του Ε.Κ.Δ.Α.Χ. GADALA στον 9ο αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού GREECE RACE FOR THE CURE® υπό την διοργάνωση της Μ.Κ.Ο. «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»


 

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης γύρω από τις συχνότερες δυσκολίες που συναντούν σήμερα οι γυναίκες, και ειδικότερα την αντιμετώπιση του καρκίνου και με στόχο την ανοιχτή εμπεριστατωμένη πληροφόρηση του ευρύτερου κοινού γύρω από την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού (Οριεντάλ) στην αντιμετώπιση του καρκίνου, στηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως <<δωροθέτης>> ενεργά το έργο του Συλλόγου Άλμα Ζωής και τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού στον 9ο Αγώνα Greece Race for the Cure® 2016 με την χορηγία μας, συνολικής αξίας 1.200 €.

Στις νικήτριες του αγώνα και ειδικά σε γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού προσφέραμε ως έπαθλο που θα δόθηκε στο τέλος του αγώνα:

 
10 πακέτα
απεριόριστων ομαδικών ωριαίων μαθημάτων ανατολίτικου χορού (οριεντάλ)
 

Σκοπός της συγκεκριμένης χορηγίας είναι:

 να γνωρίσουν οι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού από κοντά την πλούσια αιγυπτιακή παράδοση και κουλτούρα,

 να επωφεληθούν από την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού τόσο σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο, μέσω της έγκυρης, ουσιαστικής, ποιοτικής και εμπεριστατωμένης εκμάθησης και διδασκαλίας της δομής του με την εξειδικευμένη Μέθοδο GADALA.

♦ Η κα Φωτεινή Gadala με την Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου ♦

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA ιδρύθηκε το 2005 και έχει μακρά παράδοση στην πολιτιστική, φιλανθρωπική και κοινωνική δράση. Λόγω ευαισθητοποίησης σε θέματα που αφορούν ειδικότερα τη γυναικεία υγεία, και μέσω των επιστημονικών συνεργατών μας (Διατροφολόγος, Γυναικολόγος, Ψυχολόγος κ.ά.) στοχεύουμε στην ανοιχτή εμπεριστατωμένη πληροφόρηση του ευρύτερου κοινού για την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού (oriental) με τη Μέθοδο GADALA στη γυναικεία υγεία.

♦ Η κα Φωτεινή Gadala δίπλα στις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού του  8ου  Greece Race For The Cure ♦

Η κα Φωτεινή Gadala θα ήθελε να συγχαρεί θερμά την Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, τους συνεργάτες, τους εθελοντές και όσους εργάστηκαν για την άριστη διοργάνωση και την επιτυχημένη διεξαγωγή του Αγώνα, καθώς επίσης και τους χιλιάδες συμμετέχοντες συνανθρώπους μας που στήριξαν με την παρουσία τους αυτό τον πολύ σημαντικό σκοπό!

«...Αντιλαμβανόμενοι την σημαντικότητα του παρόντος εγχειρήματος και τον θετικό αντίκτυπο προς την ανάγκη για συνολική βελτίωση της γυναικείας υγείας, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» και τους επόμενους Αγώνες και ανυπομονούμε για το 10ο Greece Race For The Cure».