21.05.2017 - ΓΙΑ 5η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ... Η ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ * ΚΕ. ΔΙ. ΒΙ. Μ. GADALA * ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΤΟ 5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΙΟΥ 2017

Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με την Επαγγελματική ομάδα παραδοσιακού αιγυπτιακού χορού GADALA εκπροσώπησε την πρεσβεία της Αιγύπτου στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Ελλάδα υπό την διοργάνωση της LAASA.

Η κα Φωτεινή Gadala με την επαγγελματική ομάδα αιγυπτιακού χορού GADALA, τον Πρέσβη της Αιγύπτου  κο Farid Monib  και τη σύζυγό του κα Mona Sawy ♦

Για 5η συνεχόμενη χρονιά... το πλεόν αναγνωρισμένο εκπαιδευτήριο από το Υπουργείο Παιδείας * ΚΕ. ΔΙ. ΒΙ. Μ. 1 * Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορου GADALA εκπροσώπησε με επιτυχιά την πρεσβεία της Αιγύπτου στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας και λαϊκής τέχνης στην Ελλάδα υπό την διοργάνωση της LAASA.

Το Φεστιβάλ Φαγητού με φιλανθρωπικό σκοπό διοργάνωσε την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 στη Σχολή Μωραΐτη η οργάνωση LAASA (Γυναίκες Πρέσβεις & σύζυγοι Πρέσβεων στην Αθήνα) με σκοπό τη συλλογή εσόδων για τη στήριξη του σωματείου ”Πνοή” που βρίσκεται στο πλευρό παιδιών προσφέροντας την υλική ενίσχυση και ηθική συμπαράσταση των γονιών που τα παιδιά τους νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσια παραδοσιακά εδέσματα της διεθνούς γαστρονομίας που ετοίμασαν περισσότερες από 30 Πρεσβείες καθώς και να παρακολουθήσουν διεθνή παραδοσιακά μουσικοχορευτικά δρώμενα!
 
Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Εσθονία, Λετονία, ΠΓΔΜ, Μαυροβούνιο, Ινδονησία, Κορέα, Κίνα, Ιαπωνία, Αίγυπτος, Μαρόκο, Τυνησία, Βιετνάμ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γεωργία, Τουρκία, Ρουμανία, Παλαιστίνη, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Αυστραλία, Νορβηγία, Πακιστάν, Αργεντινή, Βενεζουέλα, Παναμάς, Χιλή, Μεξικό, Κούβα, Περού, Βραζιλία, Ρουμανία, Ταϊλάνδη, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελβετία, Φιλιππίνες, Ουκρανία, Κουβέιτ, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Μπαγκλαντές και φυσικά η Ελλάδα, ένωσαν για καλό σκοπό τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν στο κοινό το οποίο στήριξε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, παραδοσιακά πιάτα των χωρών τους.

♦ Η κα Φωτεινή Gadala και κα Iman Abass, σύζυγο του πρόεδρου της Αιγυπτιακής Κοινότητας στην Ελλάδα κου Ahmed Attia  ♦

Η Χορευτική Ομάδα GADALA είχε την τιμή, για άλλη μια φορά, να εκπροσωπήσει στη μεγάλη αυτή γιορτή την Αιγυπτιακή Πρεσβεία παρουσιάζοντας ένα αυθεντικό... λαογραφικό χορευτικό show με σκοπό την προώθηση της πλούσιας παράδοσης και λαϊκής τέχνης της Αιγύπτου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ελληνοαιγύπτιας χορογράφου - χοροδιδασκάλου, πιστοποιημένης εκπαιδεύτριας κα Gadala Φωτεινής.

Η κα Φωτεινή Gadala ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Πρέσβη της Αιγύπτου κο Farid Monib  και την σύζυγό του κα Mona Sawy όπως επίσης και τον Διπλωμάτη του Υπουργείου Εξωτερικών κο Tarek Dahroug και την σύζυγό του κα Alya El Serafy, για την τιμή που της έδωσαν για άλλη μια φορά να εκπροσωπήσει η ίδια και η Επαγγελματική Χορευτική Ομάδα της την χώρα από την οποία κατάγεται στο φεστιβάλ αυτό, καθώς και για την ευκαιρία που της δόθηκε να παρουσιάσει τον παραδοσιακό αυθεντικό αιγυπτιακό χορό μέσα από την αναγνωρισμένη Μέθοδο GADALA.
Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να συγχαρούμε τους εξαιρετικούς επαγγελματίες χορευτές της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακού Ανατολίτικου χορού GADALA καθώς και τους σπουδαστές του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA για την επιτυχημένη παρουσίαση και συμμετοχή τους, καθώς και όλα τα χορευτικά συγκροτήματα που λάβανε μέρος εκπροσωπόντας τις 30 και πλέον πρεσβείες και επίτιμα προξενεία στην Ελλάδα...  προσφέραν ένα μοναδικά υπέροχο θέαμα!
♦ Η κα Φωτεινή Gadala με την επαγγελματική ομάδα αιγυπτιακού χορού GADALA,  η κα Mona Sawy,  σύζυγος του πρέσβη της Αιγύπτου κου Farid Monib,  η κα Alya El Serafy, σύζυγος του Διπλωμάτη του Υπουργείου Εξωτερικών κου Tarek Dahroug και η κα Christina Butler εκπρόσωπος της Βραζιλίας και πρόεδρος του “Women International Club”  ♦
 
 
Η ιδρύτρια  του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Φωτεινή Gadala δήλωσε:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενη που έλαβα μέρος στη φιλανθρωπική εκδήλωση  με την συμμετοχή 30 και πλέον Πρεσβειών να συνθέτουν μία και μοναδική εξωτική εικόνα που διοργανώθηκε από την LAASA, τις πρέσβειρες και τις συζύγους των πρέσβεων στην Ελλάδα, εκ της οποίας όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, διατέθηκαν για την ενίσχυση του σωματείου "Πνοή . Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ τη χώρα από την οποία κατάγομαι, τον πλούσιο Αιγυπτιακό πολιτισμό, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τη λαϊκή τέχνη!»

♦ ♦ ♦

♦ ♦ ♦

♦ Η κα Φωτεινή Gadala με την επαγγελματική ομάδα αιγυπτιακού χορού GADALA,  η κα Mona Sawy, σύζυγος του πρέσβη της Αιγύπτου κου Farid Monib,  η κα Alya El Serafy, σύζυγος του Διπλωμάτη του Υπουργείου Εξωτερικών κου Tarek Dahroug ♦

♦ Η κα Φωτεινή Gadala και η κα Iman Abass, σύζυγος του πρόεδρου της Αιγυπτιακής Κοινότητας στην Ελλάδα κου Ahmed Attia  ♦