21.07.2017 - ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ... Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2017 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Απονομή Ευχαριστήριας Επιστολής στην Επαγγελματική Ομάδα Χορού του Κ.Δ.Β.Μ.1 GADALA από τον Δήμο Χαλκίδας για την ανιδιοτελή προσφορά της!


Η Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακού Αιγυπτιακού Χορού του Πρότυπου & Πιστοποιημένου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης GADALA συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017, υπό την διοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας και την UNESCO!

♦ Η επαγγελματική ομάδα αιγυπτιακού χορού GADALA,  με τον Υπουργό Πολιτισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Κον Gin τον οποίο συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας Κον Regi ♦
Οι μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διεθνή παραδοσιακά μουσικοχορευτικά δρώμενα!
Η Χορευτική Ομάδα GADALA είχε την τιμή, για άλλη μια φορά, να εκπροσωπήσει στη μεγάλη αυτή γιορτή την χώρα της Αιγύπτου παρουσιάζοντας ένα αυθεντικό... λαογραφικό χορευτικό show με σκοπό την προώθηση της πλούσιας παράδοσης και λαϊκής τέχνης της Αιγύπτου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ελληνοαιγύπτιας χορογράφου - χοροδιδασκάλου, πιστοποιημένης εκπαιδεύτριας κα Gadala Φωτεινής.

Την εκδήλωση τίμησαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι, με κορυφαίο τον Υπουργό Πολιτισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Κον Gin τον οποίο συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας Κον Regi.

Ο χώρος που έγινε η εκδήλωση ήταν κατάμεστος ενώ όσοι βρέθηκαν εκεί παρακολούθησαν ενθουσιασμένοι χορούς από την Κίνα, την Αίγυπτο, την Αφρική και φυσικά από την Ελλάδα.

Την επιμέλεια και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η αρμόδια για τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Νία Κουμπουρόζου.
 
Η κα Φωτεινή Gadala ευχαριστεί ιδιαιτέρως την κα Νία Κουμπουρόζου, διευθυντρία  Ελληνικών παραδοσιακών χορών του Όμιλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων, για την τιμή που της έδωσαν για άλλη μια φορά να εκπροσωπήσει η ίδια και η Επαγγελματική Χορευτική Ομάδα της την χώρα από την οποία κατάγεται στο φεστιβάλ αυτό, καθώς και για την ευκαιρία που της δόθηκε να παρουσιάσει τον παραδοσιακό αυθεντικό αιγυπτιακό χορό μέσα από την αναγνωρισμένη Μέθοδο GADALA.
Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να συγχαρούμε τους εξαιρετικούς επαγγελματίες χορευτές της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακού Ανατολίτικου χορού GADALA καθώς και τους σπουδαστές του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA για την επιτυχημένη παρουσίαση και συμμετοχή τους, καθώς και όλα τα χορευτικά συγκροτήματα που λάβανε μέρος εκπροσωπόντας τις 5 και πλέον χώρες...  και προσφέραν ένα μοναδικά υπέροχο θέαμα!
 
Με το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε η απονομή ευχαριστήριας επιστολής στην κα Φωτεινή Gadala για την ανιδιοτελή προσφορά της και συμμετοχή της Επαγγελματικής Ομάδα Παραδοσιακού Αιγυπτιακού Χορού GADALA στα Ευρίπεια 2017 και τη μέγιστη συμβολή προς την επιτυχία της.
Η ιδρύτρια  του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Φωτεινή Gadala δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που έλαβα μέρος  σε αυτή την ιδιαίτερη πολιτιστική εκδήλωση με την συμμετοχή 5 και πλέον αποστολές χωρών να συνθέτουν μία και μοναδική εξωτική εικόνα που διοργανώθηκε από το Δήμο Χαλκίδας!. Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ τη χώρα από την οποία κατάγομαι, τον πλούσιο Αιγυπτιακό πολιτισμό, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τη λαϊκή τέχνη!»