08.10.2017 - ΧΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ...ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ! 33η ΑΠΟΝΟΜΗ ΧΡΥΣΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ¨ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ¨ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ!

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

33η απονομή χρυσών μεταλλίων <ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ> από το Διεθνή Πολιτιστικό Οργανισμό ¨Το Καφενείο Των Ιδεών¨ υπό την αιγίδα του ομίλου UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ!

 

Με την ιδιότητα της ως διευθύντρια του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, η κα Φωτεινή Gadala, ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA είχε την τιμή να παρευρεθεί μαζί με την Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακών Αιγυπτιακών Χορών GADALA  στην κατάμεστη αίθουσα του δημαρχείου Σαλαμίνας  που φιλοξένησε την  33η  Απονομή Χρυσών Μεταλλείων ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και  ΒΕΡΓΙΝΑΣ.

 

 "Το Καφενείο Των Ιδεών" ως διοργανωτής αυτής της ιδεάς... επί 33 χρόνια από την ίδρυσή του και για κάθε έτος αξιολογεί και βραβεύει αξιόλογους ανθρώπους των γραμμάτων και της Τέχνης. Είναι ένας διεθνής μή κερδοσκοπικός οργανισμός για την ανάπτυξη του πνεύματος και της τέχνης. Ιδρυτής του ο σπουδαίος συγγραφέας κος Ντίνος Κουμπάτης!

Την έναρξη του καλλιτεχνικού προγράμματος ελάμπρυνε με την παρουσία της η παιδική χορωδία των εκπαιδευτήριων  "Ηλιάδη" με την διεύθυνση της χοράρχου κας Θεώνης Μούλτου.

Ακολούθησε ο γνωστός τραγουδιστής κος Γιάννης Τανίνης και η εξαιρετική διεθνούς φήμης τραγουδίστρια κα Teuta Pango Zhapa με συνοδεία στο πιάνο τον κορυφαίο μουσικό κο Jani Kaci

Και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έκλεισε η Χορευτική Ομάδα GADALA που είχε την τιμή, για άλλη μια φορά, να εκπροσωπήσει στη μεγάλη αυτή γιορτή την Αίγυπτο παρουσιάζοντας ένα αυθεντικό... λαογραφικό χορευτικό show με σκοπό την προώθηση της πλούσιας παράδοσης και λαϊκής τέχνης της Αιγύπτου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ελληνοαιγύπτιας χορογράφου - χοροδιδασκάλου, πιστοποιημένης εκπαιδεύτριας κα Gadala Φωτεινής. 

Την 33η  Απονομή Χρυσών Μεταλλείων ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και  ΒΕΡΓΙΝΑΣ παρακολούθησαν μαζί με πλήθος κόσμου, σημαντικοί άνθρωποι της τέχνης και των γραμμάτων!

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και τελέστηκε υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων!

 

Η ιδρύτρια  του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Φωτεινή Gadala  ευχαριστεί για την τιμητική πρόσκληση προς την ίδια αλλά και συγχαίρει τον ιδρυτή και πρόεδρο του Διεθνή Πολιτιστικού Οργανισμού "Το Καφενείο Των Ιδεών" κο Ντίνο Κουμπάτη για το μακρόχρονο έργο του όπως και ολα τα τιμώμενα πρόσωπα για την προσφορά τους στο πολιτισμό και στις τέχνες.

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να συγχαρούμε τους εξαιρετικούς επαγγελματίες χορευτές της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακού Ανατολίτικου χορού GADALA καθώς και τους σπουδαστές του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA για την επιτυχημένη παρουσίαση και συμμετοχή τους, καθώς και όλους όσοι λάβανε μέρος στο ποικιλόμορφο καλλιτεχνικό πρόγραμμα!