02.06.2022 - ...ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 1ου ΦΟΡΟΥΜ ΕΛΛΗΝΟΜΑΡΟΚΙΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ!

08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

...ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


 

Έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ιδρύτριας του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Αραβικών Χορών GADALA,  με την  με τον πρέσβη του Μαρόκου στην Ελλάδα στο πλαίσιο της ιδιότητας της ώς διοργανώτρια του Φόρουμ Ελληνομαροκινής Φιλίας, στην Ελλάδα! 

 

 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, εκ μέρους των συν-διοργανωτών και της οργανωτικής επιτροπής του 1ου Φόρουμ Ελληνομαροκινής Φιλίας, η κ. Γκαντάλλα Φωτεινή, συνεχάρει την Αυτού Εξοχότητα τον Πρέσβη του Βασιλείου του Μαρόκου στην Ελλάδα, Μοhammed Sbihi για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και του ευχήθηκε επιτυχία στην σπουδαία αποστολή του.
 
Με ιδιαίτερη χαρά, η εμπνεύστρια και δημιουργός του Ελληνομαροκινού Φόρουμ κ. Γκαντάλλα Φωτεινή, ευχαριστεί τον αξιότιμο πρέσβη του Βασιλείου του Μαρόκου στην Ελλάδα, κύριο Μοhammed Sbihi, για την θερμή υποδοχή και την ενθάρρυνση των ανιδιοτελών δράσεων του φόρουμ που είναι σε εξέλιξη.

 


 

ΠΗΓΗ : Η επίσημη ιστοσελίδα του Φόρουμ Ελληνο-Μαροκινής Φιλίας  www.greekmoroccanforum.com 

Η επίσημη σελίδα του Φόρουμ Ελληνο-Μαροκινής Φιλίας στο Facebook    https://www.facebook.com/greek.moroccan.forum.greece.and.morocco