ΕΝΑΡΞΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020 - 2021... ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ! | ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 16η ΧΡΟΝΙΑ... ΜΕ 26.000 ΩΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ & ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ… | ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ GADALA

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Το πρώτυπο από το 2005, Εκπαιδευτικό Πολιτιστικό και Εξεταστικό Κέντρο GADALA υποδέχεται το νέο διδακτικό έτος στις ιδιόκτητες του εγκαταστάσεις !!!

 

Με κύριο γνώμονα την επίτευξη των κυρίων σκοπών και στόχων της ίδρυσής μας, που αναφέρονται στην ουσιαστική και εμπεριστατωμένη διδασκαλία του ανατολίτικου χορού, καθώς και στην προώθηση της πλούσιας αιγυπτιακής παράδοσης και λαϊκής τέχνης της Αιγύπτου, σας γνωστοποιούμε την έναρξη του νέου διδακτικού έτους από Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020.

 

Δεσμευόμαστε πως αν αυτή είναι η αρχή η συνέχεια θα σας εκπλήξει...

 

Ένα νέο διδακτικό έτος ξεκινά με αισιοδοξία και δυναμισμό!!! .... στο ιδιόκτητο πλέον χώρο μας!

  

Καλούμε όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας αναδείξατε ως πρωτοπόρους του αυθεντικού Ανατολίτικου χορού, αλλά και όλους όσοι επιθυμείτε να γνωρίσετε τη διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδο τεχνικών GADALA, να μας συνοδεύσετε στην επιτυχημένη μας πορεία, σε μια νέα γεμάτη και δημιουργική χρονιά!

 

Οι αναπτυξιακές δραστηριότητες μας συνεχίζονται με μια σειρά εξελίξεων που θα σας κοινοποιηθούν μέσα από δελτία τύπου αλλά και από τον επίσημο δικτυακό μας τόπο: www.gadala.gr

 

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στον ιδιόκτητο χώρο μας, οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε να διδαχθείτε ποιοτικά δίπλα μας τις τεχνικές του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού! 

 

GADALA... Εξειδίκευση προσιτή σε όλους!

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών ακολουθείστε το link :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ.

 

 

 

 

Με αίσθημα υπευθυνότητας για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και σεβόμενοι τις οδηγίες
του Υπουργείου Παιδείας,
του Υπουργείου Υγείας
και της Περιφέρειας Αττικής,
που στοχεύουν στην πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοιού SARSR-Cov-2, το Εκπαιδευτικό, Πολιτιστικό και Εξεταστικό Κέντρο GADALA,
ΞΕΚΙΝΑΕΙ
τις πάσης φύσεως εκπαιδευτικές, πολιτιστικές λειτουργίες του, οι οποίες πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία*
ΑΠΟ ΤΗΝ 24η  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020
 
* Η διεύθυνση σπουδών ανακοινώνει ότι το εκπαιδευτικό E - Learning πρόγραμμα : ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΞΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΜΕΘΟΔΟΣ GADALA® θα συνεχίζεται κανονικά για όλους τους σπουδαστές μας !
 

 

>>>>> Ενημερωθείτε για τις προσφορές & το ΕΙΔΙΚΟ πρόγραμμα των ΔΙΑ - ΖΩΣΗΣ και Ε - LEARNING ομαδικών & ατομικών μαθημάτων από την γραμματεία μας!

⚠ ***Επίσκεψη στο χώρο μας αυστηρά κατόπιν ραντεβού.
 
#ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
 
   Το πρόγραμμα σπουδών ενδέχετε να έχει αλλάξει .
 
Ακολουθώντας αυστηρά τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας για την προστασία λόγω του κορωνοιού, δημιουργούνται συνεχώς ολιγομελή τμήματα για την ασφάλεια των σπουδαστών μας.
 
Η συμμετοχή σε όλα τα τμήματα από τις 24/08/2020 και μετά θα προγραμματίζεται αποκλειστικά σε συνεννόηση με την γραμματεία της διεύθυνσης σπουδών τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. 
 
Παρακαλώ επικοινωνήστε πρώτα με την γραμματεία της σχολής μας στο τηλ. 21032311008