ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ | ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ & ΔΙΠΛΩΜΑ ΧΟΡΟΥ (ORIENTAL - BELLYDANCE) | ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 

ΤΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ   

ΤΟΥ Ε.Κ.Δ.Α.Χ. GADALA 

13η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 

GADALA

Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ FRANCHISE

 

ΤΜΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ <<13ή Πρόσκληση για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος συμμετοχής στις εξετάσεις εαρινού εξαμήνου των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγράμματων Σπουδών>>

 

 

 

Το Τμήμα Πιστοποίησης Σπουδών και η Κεντρική Διεύθυνση FRANCHISE του Ε.Π.Ε.Κ. GADALA ανακοινώνει την διεξαγωγή της 13ης Εξεταστικής Περιόδου. Οι εξετάσεις αφορούν την απόκτηση βεβαίωσης Επάρκειας και Διπλωμάτος - Τίτλου Σπουδών για τα ακόλουθα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά (Επαγγελματικά) Προγράμματα Σπουδών και θα διενεργηθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Μαϊου 2022.

 

Η διεξαγωγή των εξετάσεων γίνεται ΔΙΑ -ΖΩΣΗΣ* ή  ΕΞ-ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

 

* Με αίσθημα υπευθυνότητας για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και σεβόμενοι τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, του Υπουργείου Υγείας και της Περιφέρειας Αττικής, που στοχεύουν στην πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοιού SARSR-Cov-2, το Εκπαιδευτικό, Πολιτιστικό και Εξεταστικό Κέντρο GADALA, αναστέλλει τις πάσης φύσεως εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και εξεταστικές λειτουργίες του, οι οποίες πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία* μέχρι αυτό να επιτραπεί από τους κρατικούς φορείς της χώρας μας.

 

Η Διεύθυνση Σπουδών του Ε.Π.Ε.Κ. GADALA ανακοινώνει ότι οι εξετάσεις θα συνεχίζονται κανονικά διαδικτυακά για όλους του σπουδαστές μας μέσω της εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας.

 

 

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ GADALA®

ΒΑΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΧΟΡΕΥΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ BASIC I  (ΚΩΔ. G-BASIC I)

ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΧΟΡΕΥΤΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ BASIC II (ΚΩΔ. G-BASIC II)

 

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ - ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΘΟΔΟΥ GADALA®

Α)ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΟΡΕΥΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-PD-B3)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (KΩΔ. G-ADT-C1)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-ACH-C2)

 

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ - ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΘΟΔΟΥ GADALA®

Β)ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-PDT-D1)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-PCH-D2)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΡΙΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (KΩΔ. G-PEX)

 

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά αφού πρώτα οι ενδιαφερόμενοι αποστείλουν αίτημα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και με την ένδειξη << 13ή ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΩΔ ...........>> ώστε να τους αποσταλεί απο την γραμματεία του Ε.Κ.Δ.Α.Χ. GADALA, η αντίστοιχη προς συμπλήρωση αίτηση.

 

Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει από την Δευτέρα 21  Μαρτίου 2022 και ώρα 08.00. Το σύστημα υποβολής αιτήσεων θα παράμεινε ανοικτό μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 30 Απριλίου 2022 και ώρα 21.00.

 

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία το κύκλο μαθημάτων και να κατέχουν τα απαραίτητα προσόντα/ιδιότητες που απαιτεί το επίπεδό σπουδών τους μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής της ηλεκτρονικής αιτήσεως.

 

Η υποβολή της αίτησης συνεπάγεται και την αποδοχή των προϋποθέσεων εισαγωγής, συμμετοχής και φοίτησης στο Πρόγραμμα Σπουδών.

Με αφορμή τα 27 χρόνια  που έκλεισε η μέθοδος GADALA® ...και Με τη δική σας συμβολή, υποστήριξή και την αφοσίωσή σας καταφέραμε πολλά! Γεμάτοι ευγνωμοσύνη σας παραθέτουμε ...ένα μικρό απολογισμό, ....μία σύντομη ανασκόπηση των δράσεων GADALA!

2005 – 2022 … και συνεχίζουμε!

Στηρίζουμε τους σπουδαστές μας!      

...Καταφέραμε να κάνουμε την εξειδίκευση προσιτή σε όλους!

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 10:00 έως 21:00 στο τηλέφωνο 210 32 11 008.

   Ευχόμαστε καλή επιτυχία!..