ΕΝΑΡΞΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2023 - 2024... ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ! | ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 19η ΧΡΟΝΙΑ... ΜΕ 28.000 ΩΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ & ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ… | ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ GADALA

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Το πρώτυπο από το 2005, Εκπαιδευτικό Πολιτιστικό και Εξεταστικό Κέντρο GADALA υποδέχεται το νέο διδακτικό έτος στις ιδιόκτητες του εγκαταστάσεις !!!

 

Με κύριο γνώμονα την επίτευξη των κυρίων σκοπών και στόχων της ίδρυσής μας, που αναφέρονται στην ουσιαστική και εμπεριστατωμένη διδασκαλία του ανατολίτικου χορού, καθώς και στην προώθηση της πλούσιας αιγυπτιακής παράδοσης και λαϊκής τέχνης της Αιγύπτου, σας γνωστοποιούμε την έναρξη του νέου διδακτικού έτους από Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023.

 

Δεσμευόμαστε πως αν αυτή είναι η αρχή η συνέχεια θα σας εκπλήξει...

 

Ένα νέο διδακτικό έτος ξεκινά με αισιοδοξία και δυναμισμό!!! .... στο ιδιόκτητο πλέον χώρο μας!

  

Καλούμε όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας αναδείξατε ως πρωτοπόρους του αυθεντικού Ανατολίτικου χορού, αλλά και όλους όσοι επιθυμείτε να γνωρίσετε τη διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδο τεχνικών GADALA, να μας συνοδεύσετε στην επιτυχημένη μας πορεία, σε μια νέα γεμάτη και δημιουργική χρονιά!

 

Οι αναπτυξιακές δραστηριότητες μας συνεχίζονται με μια σειρά εξελίξεων που θα σας κοινοποιηθούν μέσα από δελτία τύπου αλλά και από τον επίσημο δικτυακό μας τόπο: www.gadala.gr

 

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στον ιδιόκτητο χώρο μας, οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε να διδαχθείτε ποιοτικά δίπλα μας τις τεχνικές του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού! 

 

GADALA... Εξειδίκευση προσιτή σε όλους!

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών ακολουθείστε το link :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ.