ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Η ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΚΑΝΤΑΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ | ...ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

 

<< Επιτυχία είναι να δουλεύεις πάνω σε αυτό που σε αρέσει! ...σε αυτό που είσαι καλός! ...και να επιδιώκεις να γίνεσαι όλο και καλύτερος! >>

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε τις εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας εκπαιδευτών ενηλίκων του  Εθνικού Οργανισμού Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π  του  Υπουργείο Παιδείας, η ελληνοαιγύπτια χορογράφος – χοροδιδάσκαλος και ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA, κα ΓΚΑΝΤΑΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ!

Η εμπειρία και η εξειδίκευσή της στην διδασκαλία του ανατολίτικου χορού ξεπερνά τις 24.000 ώρες!  Οι σπουδαστές της είναι όλων των ηλικιών!

Σημαντικό επίσης είναι ότι έχει στο ενεργητικό της πάνω από 2.500 ώρες εξειδίκευση & εμπειρία στην διδασκαλία ειδικών κοινωνικά ομάδων ενηλίκων, όπως ευπαθείς ομάδες, μετανάστες ή ειδικές κατηγορίες ενήλικων όπως εγκύους, γυναίκες με καρκίνο του μαστού, άτομα με ειδικές ανάγκες ή ικανότητες.

<< ...Επιτυχία είναι να δουλεύεις πάνω σε αυτό που σε αρέσει ...σε αυτό που είσαι καλός! ...και να επιδιώκεις να γίνεσαι όλο και καλύτερος!

...Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τους συνεργάτες, τους συναδέλφους, τους σπουδαστές μου, τους φίλους και την οικογένειά μου, για τη βοήθεια, την αμέριστη στήριξη και την αδιάκοπη συμπαράστασή τους όλα τα χρόνια της πορείας μου σ’ αυτόν τον χώρο.

...Έχοντας όλους εσάς στο πλευρό μου συνεχίζω αδιάκοπα τις προσπάθειές μου να φανώ αντάξια των περιστάσεων και της ευθύνης που φέρει η θέση μου...>>  F. H. GADALA