Η κα ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΚΑΝΤΑΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ... ΣΤΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

 

 
<< Επιτυχία είναι να δουλεύεις πάνω σε αυτό που σε αρέσει! ...σε αυτό που είσαι καλός! ...και να επιδιώκεις να γίνεσαι όλο και καλύτερος! >>
Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε στο επιμορφωτικό συνέδριο Διοικητικών, Τεχνολογικών, Ανθρωπιστικών & Επιστημών Υγείας , η ελληνοαιγύπτια χορογράφος – χοροδιδάσκαλος και ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA, κα ΓΚΑΝΤΑΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ!
Η εμπειρία και η εξειδίκευσή της στην διδασκαλία του ανατολίτικου χορού ξεπερνά τις 25.000 ώρες!  Οι σπουδαστές της είναι όλων των ηλικιών!
Σημαντικό επίσης είναι ότι έχει στο ενεργητικό της πάνω από 5.000 ώρες εξειδίκευση & εμπειρία στην διδασκαλία  ανηλίκων όπως επίσης και ειδικών κοινωνικά ομάδων ανηλίκων όπως ευπαθείς ομάδες, μετανάστες ή ειδικές κατηγορίες ανήλικων με ειδικές ανάγκες ή ικανότητες.

Η ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA, κα Φωτεινή Gadala ευχαριστεί θερμά την Ακαδημαϊκή Διεύθυνση του Mediterranean College, η οποία έχει την ευθύνη για το σχεδιασμό, την υλοποίηση του συγκεκριμένου πρόγραμματος αλλά και τους καθηγητές-εισηγητές. Νιώθει ευγνώμων για τις πολύτιμες γνώσεις που της πρόσφεραν με μεγάλη αγάπη για την διαπαιδαγώγηση ενηλίκων! 

 

ΦΟΡΕΑΣη Ακαδημαϊκή Διεύθυνση του Mediterranean College

Ημερίδα με θέμα: «Ετήσιο Συνέδριο Διοικητικών, Τεχνολογικών, Ανθρωπιστικών & Επιστημών Υγείας» 

Με τη συμμετοχή πολλών εισηγητών πραγματοποιήθηκε το 7ο Συνέδριο Διοικητικών, Τεχνολογικών, Ανθρωπιστικών & Επιστημών Υγείας (Student Excellence Conference 2019) του Mediterranean College. Το κορυφαίο φοιτητικό συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019, στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα με στόχο την παρουσίαση και συζήτηση σύγχρονων θεμάτων στα πλέον καίρια επιστημονικά πεδία γνώσεων των Διοικητικών, Τεχνολογικών, Ανθρωπιστικών & Επιστημών Υγείας.

Οι εισηγητές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν θεματικές ενότητες στους τομείς της Ψυχολογίας, των Παιδαγωγικών, της Μηχανολογίας, της Πληροφορικής, της Ειδικής Αγωγής, της Υγείας και της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Το Student Excellence Conference 2019 ξεκίνησε με χαιρετισμούς από στελέχη της Διοίκησης και της Ακαδημαϊκής Διεύθυνσης του Mediterranean College. Κεντρικός ομιλητής στην Αθήνα ήταν ο κ. Βασίλης Οικονόμου, Head of the Department of Informatics & Digital Education, Εκπαιδευτήρια Δούκας, Senior Consultant, SoFIA Education Experts Ltd.

 

--- 01.02.2019 | Στιγμιότυπα από το διεπιστημονικό συνέδριο ---

“Τίτλος εισήγησης: Το μέλλον της εκπαίδευσης στην Ευραπαική Ένωση”
Εισηγητής: κ. Αριστείδης Παπατσάκωνας, Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Πειραιώς

<< ...Επιτυχία είναι να δουλεύεις πάνω σε αυτό που σε αρέσει ...σε αυτό που είσαι καλός! ...και να επιδιώκεις να γίνεσαι όλο και καλύτερος!

...Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τους συνεργάτες, τους συναδέλφους, τους σπουδαστές μου, τους φίλους και την οικογένειά μου, για τη βοήθεια, την αμέριστη στήριξη και την αδιάκοπη συμπαράστασή τους όλα τα χρόνια της πορείας μου σ’ αυτόν τον χώρο.

...Έχοντας όλους εσάς στο πλευρό μου συνεχίζω αδιάκοπα τις προσπάθειές μου να φανώ αντάξια των περιστάσεων και της ευθύνης που φέρει η θέση μου...>>  F. H. GADALA