Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο χώρο μας, οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε να διδαχθείτε ποιοτικά δίπλα μας... τις τεχνικές του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού!!!

 

 

 

 Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 32 11 008

 

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας

• 17:00 έως 21:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή 

• 10:00 έως 13:30  από Δευτέρα έως Κυριακή

 

 

► Επισκεφθείτε μας στο νέο ιδιόκτητο χώρο μας:

 

Υψηλάντου & Καποδιστρίου 35,

Τ.Κ. 11146, Γαλάτσι

 
 ΠΡΟΣΟΧΗ!  Με αίσθημα υπευθυνότητας για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και σεβόμενοι τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, του Υπουργείου Υγείαςκαι της Περιφέρειας Αττικής, που στοχεύουν στην πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοιού SARSR-Cov-2, το Εκπαιδευτικό, Πολιτιστικό και Εξεταστικό Κέντρο GADALA,
ΞΕΚΙΝΑΕΙ από τις 01/05/22 και ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
τις πάσης φύσεως εκπαιδευτικές, πολιτιστικές λειτουργίες του, οι οποίες πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία.
 

 ⚠⚠⚠ ***Επίσκεψη στο χώρο μας αυστηρά κατόπιν ραντεβού.
Παρακαλώ επικοινωνήστε πρώτα με την γραμματεία της σχολής μας στο τηλ. 2103211008 
 
#ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
 
 

 

 

 

►  Ζητήστε πληροφορίες μέσω e-mail: info@gadala.gr

 

Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενημέρωσης και το συντομότερο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

 

GADALA… ΣΥΜΜΕΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ 7ο ΑΓΩΝΑ GREECE RACE FOR THE CURE® 2015 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

GADALA… Συμμετρέχουμε κι εμείς στον 7ο Αγώνα GREECE RACE FOR THE CURE® 2015 ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού υπό τη διοργάνωση της Μ.Κ.Ο.,«ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»

 

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης γύρω από τις συχνότερες δυσκολίες που συναντούν σήμερα οι γυναίκες, και ειδικότερα την αντιμετώπιση του καρκίνου και με στόχο την ανοιχτή εμπεριστατωμένη πληροφόρηση του ευρύτερου κοινού γύρω από την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού (Οριεντάλ) στην αντιμετώπιση του καρκίνου, συμμετέχει με την Ομάδα «GADALA Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού» στον 7ο Αγώνα Greece Race for the Cure® 2015...
 
 

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

GADALA… Συμμετρέχουμε κι εμείς στον 7ο Αγώνα GREECE RACE FOR THE CURE® 2015 ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού υπό τη διοργάνωση της Μ.Κ.Ο.,«ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»

 

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης γύρω από τις συχνότερες δυσκολίες που συναντούν σήμερα οι γυναίκες, και ειδικότερα την αντιμετώπιση του καρκίνου και με στόχο την ανοιχτή εμπεριστατωμένη πληροφόρηση του ευρύτερου κοινού γύρω από την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού (Οριεντάλ) στην αντιμετώπιση του καρκίνου, συμμετέχει με την Ομάδα «GADALA Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού» στον 7ο Αγώνα Greece Race for the Cure® 2015.

 

Επιπλέον, στηρίζουμε ενεργά το έργο του Συλλόγου Άλμα Ζωής και τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού στον 7ο Αγώνα Greece Race for the Cure® 2015 με την χορηγία μας, συνολικής αξίας 400€.

 

Για τις νικήτριες του Αγώνα προσφέρουμε ως έπαθλο 10 πακέτα των 4 ομαδικών ωριαίων μαθημάτων ανατολίτικου χορού (οριεντάλ), που θα δοθούν ως Βραβείο στο τέλος του Αγώνα ειδικά σε γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού.

 

Σκοπός της συγκεκριμένης χορηγίας είναι:

·  να γνωρίσουν οι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού από κοντά την πλούσια αιγυπτιακή παράδοση και κουλτούρα,

·  να επωφεληθούν από την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού τόσο σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο, μέσω της έγκυρης, ουσιαστικής, ποιοτικής και εμπεριστατωμένης εκμάθησης και διδασκαλίας της δομής του με τη Μέθοδο GADALA.

 

Θα ήταν χαρά μας να γίνετε μέλη της ομάδας μας «GADALA Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού» - (Αρχηγός: Gadala Fotini).

 

 

ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» εδώ και 27 χρόνια προσφέρει ψυχοκοινωνική στήριξη στις γυναίκες με καρκίνο μαστού και στα μέλη των οικογενειών τους, οργανωμένη αλληλοβοήθεια καθώς και ενημέρωση του γενικού πληθυσμού πανελλαδικά για την αξία της πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου μαστού, ώστε να μειωθούν οι θάνατοι από την ασθένεια.

Περισσότερες πληροφορίες: www.almazois.gr

 

GreeceRacefortheCure®

Το Greece Race for the Cure® είναι ένας συμβολικός Αγώνας Δρόμου 5χλμ και Περίπατος 2χλμ ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ο οποίος διοργανώνεται από το 2009, από το Σύλλογο «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την οργάνωση Susan G. Komen for the Cure®. Κάθε χρόνο χιλιάδες άνδρες, γυναίκες και παιδιά συγκεντρώνονται μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης για να τρέξουν ή να περπατήσουν για να τιμήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να συμβάλλουν στην παγκόσμια μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Με αυτόν τον τρόπο η Αθήνα γίνεται μέρος της παγκόσμιας αλυσίδας κατά του καρκίνου του μαστού, καθώς ο αγώνας Race for the Cure® πραγματοποιείται σε περισσότερες από 140 πόλεις διεθνώς συγκεντρώνοντας 1,6 εκατομμύρια συμμετέχοντες. Στόχος της διοργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου, η ενημέρωση για την ασθένεια και τις μεθόδους πρόληψης - έγκαιρης διάγνωσής της, καθώς και η συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

 

Φέτος, ο 7ος Αγώνας Greece Race for the Cure® θα πραγματοποιηθεί :

την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο!

 

Τα καθαρά έσοδα του Αγώνα διατίθενται σε προγράμματα που στοχεύουν:

• Στη στήριξη των γυναικών που νοσούν σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας κι αν ζουν

• Στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών με καρκίνο μαστού για έγκαιρη διάγνωση & ισότιμη πρόσβαση στη θεραπεία

• Στην ενημέρωση χιλιάδων γυναικών για την αξία της έγκαιρης διάγνωσης

 

Μπορείς κι εσύ να συνεισφέρεις για να συγκεντρωθούν περισσότερα έσοδα για τον Αγώνα με το να γίνεις μέλος στην ομάδα «GADALA Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού» δηλώνοντας τη συμμετοχή σου στον αγώνα των 5 χλμ. ή στον περίπατο των 2 χλμ.

 

Κόστος συμμετοχής 5€ ή 7€ εάν επιθυμείς να εγγραφείς με χρονομέτρηση.

 

Για να γίνεις μέλος της ομάδας «GADALA Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού» (Αρχηγός: Gadala Fotini) μπορείς να:

 

1) περάσεις από την έδρα του Εξειδικευμένου Κέντρου GADALA (Αγίας Ελεούσης 5, Μοναστηράκι) ή να στείλεις e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να δηλώσεις την συμμετοχή σου στην Ομάδα.

2) γραφτείς ηλεκτρονικά στο www.greecerace.gr συμπληρώνοντας στη φόρμα «Γίνε ΜΕΛΟΣ σε υπάρχουσα ομάδα» το όνομα της ομάδας «GADALA Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού» στο αντίστοιχο πεδίο.

3) γραφτείς σε κάποιο από τα σημεία εγγραφών στην πόλη http://www.greecerace.gr/2015/race_team.php?rtyp=3&slg=1 συμπληρώνοντας στην ατομική φόρμα εγγραφής το πεδίο «Μέλος Ομάδας στην Ομάδα» το όνομα της ομάδας «GADALA Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού» και το όνομα του Aρχηγού της Oμάδας «Gadala Fotini».

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA

 

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA ιδρύθηκε  το 2005 εις μνήμην του αιγύπτιου  Hussein M. Gadala, πατέρα της κας Φωτεινής Gadala, με σκοπό την προώθηση του ανατολίτικου χορού και της πλούσιας Αιγυπτιακής κουλτούρας.

 

Είναι το μοναδικό Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού που, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σας δίνει την δυνατότητα απόκτησης αναγνωρισμένου Ερασιτεχνικού ή Επαγγελματικού τίτλου σπουδών με την εγκυρότητα και αξιοπιστία του Παγκόσμιου Οργανισμού Ανατολίτικου Χορού M.E.D.W.OR. (Middle Eastern Dance World Organization For Distinguishing The Cultural Heritage And Folk Art Of Egypt And Countries Of The Middle East).

Ιδρύτρια, είναι η ελληνοαιγύπτια χορογράφος - χοροδιδάσκαλος Gadala Φωτεινή, Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, εξετάστρια και συντάκτρια του διεθνώς αναγνωρισμένου τεχνικολογίου ανατολίτικου χορού για επαγγελματικές και ερασιτεχνικές εξετάσεις, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ανατολίτικου Χορού (M.E.D.W.OR.).

 

Η κ. Φωτεινή Gadala ως ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους και κοινωνικά ιδρύματα, συμμετέχει με την Παραδοσιακή Επαγγελματική Χορευτική Ομάδα GADALA σε εκδηλώσεις με κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό χαρακτήρα υπό την αιγίδα του M.E.D.W.OR., υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και σε πολυπολιτισμικά φεστιβάλ εκπροσωπώντας την Πρεσβεία της Αιγύπτου.

 

Έχει βραβευτεί με πολλαπλές τιμητικές διακρίσεις από τον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς & Νήσων για την προσφορά της στον πολιτισμό και για την εξαιρετική φιλανθρωπική της δράση.

 

Κύριο όραμα και μέλημά της είναι η διεξαγωγή εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων όπου μέρος των εσόδων θα παραχωρείται για την οικονομική ενίσχυση  κοινωνικών δομών, μη κερδοσκοπικών οργανισμών και συλλόγων.

 

Στόχος των παραπάνω φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων είναι η προώθηση της πλούσιας αιγυπτιακής παράδοσης και λαϊκής τέχνης, καθώς και της έγκυρης, ουσιαστικής, ποιοτικής και εμπεριστατωμένης εκμάθησης και διδασκαλίας της δομής του ανατολίτικου χορού.