Το Πρότυπο Εξειδικευμένο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού Gadala έχει μακρά παράδοση στην πολιτιστική, φιλανθρωπική και κοινωνική δράση :

 Είναι ενεργά δίπλα στις γυναίκες με καρκίνο!

 Στηρίζει ενεργά την μάχη ενάντια στον καρκίνο!

Σκοπός να γνωρίσουν οι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού ή κάποια άλλη μορφή καρκίνου από κοντά τον παραδοσιακό αιγυπτιακό (αραβικό) χορό, την πλούσια αιγυπτιακή παράδοση και κουλτούρα και παράλληλα να επωφεληθούν από την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού τόσο σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο, μέσω της έγκυρης, ουσιαστικής, ποιοτικής και εμπεριστατωμένης εκμάθησης και διδασκαλίας της δομής του με την εξειδικευμένη Μέθοδο GADALA.

Λόγω ευαισθητοποίησης σε θέματα που αφορούν ειδικότερα τη γυναικεία υγεία, και μέσω των επιστημονικών συνεργατών μας (Διατροφολόγος, Γυναικολόγος, Ψυχολόγος κ.ά.) στοχεύουμε στην ανοιχτή εμπεριστατωμένη πληροφόρηση του ευρύτερου κοινού για την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού (oriental) με τη Μέθοδο GADALA στη γυναικεία υγεία.

 

«Έρευνα που δημοσιεύθηκε το 1999 υποδεικνύει ότι οι καρκινοπαθείς αντιδρούν θετικά στη χοροθεραπεία γενικότερα και ωφελούνται ιδιαίτερα από τη συστηματική συμμετοχή τους σε ομάδες χορού. Το 2005 εκφράζεται η άποψη ότι ειδικά για τις γυναίκες που έχουν υποστεί μαστεκτομή ή υστερεκτομή ο χορός Οριεντάλ μπορεί να είναι ακόμη πιο ευεργετικός…»

 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ

 

   

• ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

 

ΔΩΡΕΑΝ

μαθήματα

&
βιωματικά σεμινάρια
oriental
για γυναίκες με καρκίνο μαστού
 

 

ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ :    62  
ΔΩΡΕΑΝ ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ :  140  
 
 
 Στην έδρα της εξειδικευμένης σχολής ανατολίτικου χορού Gadala, που λειτουργεί πλέον και ως Πιστοποιημένο & Αναγνωρισμένο Εκπαιδευτήριο από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, πραγματοποιούνται οι κύκλοι του δωρεάν προγράμματος με μαθήματα και βιωματικά σεμινάρια αυθεντικού oriental (bellydance) χορού για γυναίκες με καρκίνο του μαστού.
 
 Συγκεκριμένα, τα δωρεάν μαθήματα και βιωματικά σεμινάρια θα απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού ή κάποια άλλη μορφή καρκίνου και ως φιλανθρωπική δράση ανήκουν σε μια σειρά μαθημάτων σεμιναριακής εκπαίδευσης στην έδρα της εξειδικευμένης σχολής ανατολίτικου χορού GADALA αλλά και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και του Παγκόσμιου Οργανισμού Διαφύλαξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς M.E.D.W.OR.
 

Εισηγήτρια είναι η ελληνοαιγύπτια χορογράφος – χοροδιδάσκαλος, Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA και συντάκτρια του διεθνώς αναγνωρισμένου από τον M.E.D.W.OR. Τεχνικολογίου Ανατολίτικου Χορού, κα Gadala Φωτεινή.

 

***Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα προορίζεται για τη γενική πληροφόρηση, ενημέρωση και υποστήριξη των γυναικών με καρκίνο του μαστού και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη συμβουλή του θεράποντα ιατρού ή άλλου αρμόδιου επαγγελματία υγείας.

 

Δείτε την γράφουν οι ωφελέμενοι του προγράμματος. Πως βίωσαν και πως επωφελήθηκαν οι γυναίκες που παρακολούθησαν τα εξειδικευμένα βιωματικά σεμινάρια των προηγούμενων κύκλων...

 

Ενημερωθείτε για το τρέχον κύκλο του προγράμματος με τα δωρεάν μαθήματα οριεντάλ εδώ...

 

7ος Κύκλος

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

6ος ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ORIENTAL ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ! ...ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ε.Π. GADALA!

6ος Κύκλος

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

6ος ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ 7ος Κύκλος

ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ORIENTAL ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ! ...ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ε.Π. GADALA!

5ος Κύκλος

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 8 Μαϊου 2020

5ος ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ORIENTAL ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ! ...ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ε.Π. GADALA!

4ος Κύκλος

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 10 Μαϊου 2019

4ος ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ORIENTAL ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ! ...ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ε.Π. GADALA!

3ος Κύκλος

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2018

3ος ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ORIENTAL ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ! ...ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA!

2ος Κύκλος

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

2ος ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ORIENTAL ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ! ...ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA!

1ος Κύκλος

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

1ος ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ORIENTAL ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ! ...ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA!

 

   
• ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

 

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, αναγνωρίζει την 

σπουδαιότητα του κοινωνικού και πολιτιστικού έργου της Εξειδικευμένης Σχολής Αιγυπτιακού Χορού GADALA, σας προσκαλεί στα σεμινάρια ανατολίτικου χορού (χοροί bellydance) φιλανθρωπικής δράσης με σύνθημα «Συμμετέχουμε στην Εκστρατεία Ενημέρωσης 

για τον Καρκίνο, Στηρίζουμε το Έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας»  που μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

 

Τα σεμινάρια ως φιλανθρωπική δράση ανήκουν σε μια σειρά συνεδρίων σεμιναριακής εκπαίδευσης σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και του Παγκόσμιου Οργανισμού Ανατολίτικου Χορού M.E.D.W.OR. 

 

Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης γύρω από τις συχνότερες δυσκολίες που συναντούν σήμερα οι γυναίκες, και ειδικότερα την αντιμετώπιση του καρκίνου που αφορά όλους μας, η εισηγήτρια των σεμιναρίων, Ελληνοαιγύπτια Χοροδιδάσκαλος – Χορογράφος του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού «GADALA» και Διευθύντρια του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου κ. Φωτεινή Gadala σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική  Εταιρεία  διοργανώνει τα σεμινάρια αυτά ως μια πρωτοβουλία ανοιχτής εμπεριστατωμένης πληροφόρησης του ευρύτερου κοινού γύρω από την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού (χοροί Οριεντάλ) στην αντιμετώπιση του καρκίνου.

 

Την δράση χαιρετά ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλογών και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, υπογραμμίζοντας:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να στηρίζουμε την εξαιρετικά σημαντική προσπάθεια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA, μέσω της οποίας θα δοθεί η ευκαιρία σε δεκάδες συνανθρώπους μας να γνωρίσουν την Παραδοσιακή Ανατολίτικη Κουλτούρα και τα πολλαπλά οφέλη των Ανατολίτικων Χορών για τη σωματική αλλά και την ψυχική υγεία τους ενώ παράλληλα θα στηρίξουν με τη σειρά τους την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, που επιτελεί σπουδαίο έργο. Το Σεμινάριο θα αποτελέσει πηγή πολύτιμης γνώσης και αισιοδοξίας ενώ θα ωθήσει το κοινό στη βαθύτερη αντίληψη της άμεσης σχέσης της σωματικής άσκησης μέσω των χορών με την αντιμετώπιση και ιδανικότερα την πρόληψη κάθε μορφής καρκίνου»


Την δράση χαιρετά η Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας-Παραρτήματος Ρόδου, υπογραμμίζοντας:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να στηρίζουμε την εξαιρετικά σημαντική προσπάθεια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA, μέσω της οποίας θα δοθεί η ευκαιρία σε δεκάδες συνανθρώπους μας να γνωρίσουν την Παραδοσιακή Ανατολίτικη Κουλτούρα και τα πολλαπλά οφέλη των Ανατολίτικων Χορών για τη σωματική αλλά και την ψυχική υγεία τους ενώ παράλληλα θα στηρίξουν με τη σειρά τους την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, που επιτελεί σπουδαίο έργο» 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ :

 

 

ΑΘΗΝΑ

 

ΡΟΔΟΣ

 

ΚΑΒΑΛΑ

 

ΜΥΚΟΝΟΣ

 

   
• ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ
ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΜΥΚΟΝΟΥ "ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ"

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ

σε συνεργασία με τον

ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΜΥΚΟΝΟΥ


 
   
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ "ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ"

ΔΡΑΣΕΙΣ

σε συνεργασία με τον

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

"ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ"

 

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ κ. GADALA ME THN ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ¨ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ¨

Επιπλέον της σταθερής συμμετοχής μας στον ετήσιο Αγώνα δρόμου και συμμεριζόμενοι την δύσκολη μάχη των γυναικών ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ήταν χαρά μας το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA να γίνει ΔΩΡΟΘΕΤΗΣ του «Greece Race For The Cure 2016», προσφέροντας 10 πακέτα απεριόριστων μαθημάτων αυθεντικού ανατολίτικου χορών, συνολικής αξίας 1200€, και δόθηκαν ως Βραβείο στο τέλος του Αγώνα σε γυναίκες (survinors) με εμπειρία καρκίνου του μαστού.

 

 

 

 

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

 

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ...ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ!

 

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κο Προκόπη Παυλόπουλο, τον Υπουργό Υγείας κο Ανδρέα Ξανθό, τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κο Κυριάκο Μητσοτάκη, τον καθηγητή Παναγιώτη Μπεχράκη και τον πρόεδρο της Ε.Α.Ε κο Ευάγγελο Φιλόπουλο ♦ 

 

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, κα. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τον καθηγητή Παναγιώτη Μπεχράκη και τον πρόεδρο της Ε.Α.Ε κο Ευάγγελο Φιλόπουλο ♦ 

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με τον κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο, πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ♦ 

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με την κα Ελισσάβετ Γεωργιάδου, πρόεδρο του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και τους συνεργάτες της ♦

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με τον κο Νικόλαο Κορδιολή, Γενικός Γραμματέα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Νευροχειρουργό, τ. Δ/ντή Νευροχειρουργικής Κλινικής & Ιατρείου Πόνου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» και τ. Πρόεδρο – Διοικητή Α.Ο.Ν.Α «Ο Άγιος Σάββας» ♦  

 


 

Απ ονομή τιμητικού διπλώματος στην χοροδιδάσκαλο, κα Φωτεινή Gadala από τον πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, κο Εύγγελο Φιλόπουλο για την προσφορά της στο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινική Εταιρείας!

Απονομή ευχαριστήριας επιστολής στην χοροδιδάσκαλο, κα Φωτεινή Gadala από την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Κυριών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, κα Γιούλη Τριχίλη για την προσφορά της στο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινική Εταιρείας!

Απονομή ευχαριστήριας επιστολής στην χοροδιδάσκαλο, κα Φωτεινή Gadala από την πρόεδρος του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας  και Δημοτική σύμβουλος Ν.Ιωνίας κα Ελισσάβετ Γεωργιάδου για την προσφορά της στο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινική Εταιρείας!

Απονομή ευχαριστήριας πλακέτας στην χοροδιδάσκαλο, κα Φωτεινή Gadala από την πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παραρτήματος Ρόδου, κο Μαρία Κούκουλα για την προσφορά της!