ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ 80 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ… ΧΑΣΤΕ 4 ΚΙΛΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ GADALA ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ!


Υποδεχθείτε το καλοκαίρι που έρχεται…

με μια ειδική προσφορά

μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες!!!

Αδυνατίστε...

χορεύοντας bellydance με την Μέθοδο GADALA

μόνο

με 80 ευρώ

τα απεριόριστα μαθήματα το μήνα!

 

Υποδεχθείτε το καλοκαίρι που έρχεται… με μια ειδική προσφορά για τους καλοκαιρινούς μήνες!


 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ

ΜΕ  80 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ... ΧΑΣΤΕ 4 ΚΙΛΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ GADALA

ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ!

 

"Γυμνάστε μεμονωμένα κάθε μέρος του σώματος σας... νιώστε το αποτέλεσμα μέσα από τις σωστές τεχνικές του αυθεντικού ανατολίτικου χορού"

 

Το bellydance μεταξύ άλλων είναι ένας ολοκληρωμένος τρόπος εκγύμνασης σώματος και πνεύματος χαρίζοντας μας πολλαπλά ευεργετικά οφέλη ξεφεύγοντας από την στατική άσκηση του γυμναστηρίου.

Είμαστε δίπλα σας σε συνεργασία με τους πλέον αρμόδιους διαιτολόγους – διατροφολόγους στην δική σας απόφαση για απώλεια βάρους.

Ο συνδυασμός της εξάσκησης του oriental χορού με μια ισορροπημένη διατροφή είναι η καταλληλότερη τακτική απώλειας πραγματικού λίπους και όχι μυϊκού ιστού.

 

Νιώστε την αλλαγή στην ζωή σας!

 

Η ειδική προσφορά μας ισχύει από την  Δευτέρα 9/05/2016  για κάθε νέο πακέτο απεριόριστων ομαδικών μαθημάτων και μέχρι τις  31/07/2016!

Τα μαθήματα oriental με την μέθοδο GADALA μπορούν να πραγματοποιηθούν οποιαδήποτε μέρα και ώρα επιλέξει ο σπουδαστής ανάλογα με το επίπεδό του από τα προσφερόμενα πρωινά και τα απογευματινά εξειδικευμένα τμήματα της σχολής.

 

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών ακολουθείστε το link :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 17:00 εως 21:00 στο τηλέφωνο 2103211008 ή να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας www.gadala.gr. και την official σελίδα μας στο facebook.