ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016! ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ 3,50 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ… ΧΑΣΤΕ 4 ΚΙΛΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ GADALA ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ!


ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

 

Επωφεληθείτε την ειδική προσφορά του καλοκαιριού μέχρι 31 Αυγούστου 2016! 

 

 Μια ειδική προσφορά

μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες!!!

 

Αδυνατίστε...

χορεύοντας bellydance με την Μέθοδο GADALA

μόνο

με 80 ευρώ

(3,50€ / ΩΡΑ)

τα απεριόριστα μαθήματα το μήνα!

 

Επωφεληθείτε την ειδική προσφορά του καλοκαιριού μέχρι 31 Αυγούστου 2016!  Μια ειδική προσφορά μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες!!!


 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ

ΜΕ  80 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ! (3,50€ / ΩΡΑ)

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ... ΧΑΣΤΕ 4 ΚΙΛΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ GADALA

ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ!

 

"Γυμνάστε μεμονωμένα κάθε μέρος του σώματος σας... νιώστε το αποτέλεσμα μέσα από τις σωστές τεχνικές του αυθεντικού ανατολίτικου χορού"

 

Το bellydance μεταξύ άλλων είναι ένας ολοκληρωμένος τρόπος εκγύμνασης σώματος και πνεύματος χαρίζοντας μας πολλαπλά ευεργετικά οφέλη ξεφεύγοντας από την στατική άσκηση του γυμναστηρίου.

Είμαστε δίπλα σας σε συνεργασία με τους πλέον αρμόδιους διαιτολόγους – διατροφολόγους στην δική σας απόφαση για απώλεια βάρους.

Ο συνδυασμός της εξάσκησης του oriental χορού με μια ισορροπημένη διατροφή είναι η καταλληλότερη τακτική απώλειας πραγματικού λίπους και όχι μυϊκού ιστού.

 

Νιώστε την αλλαγή στην ζωή σας!

 

Η ειδική προσφορά μας ισχύει από την  Δευτέρα 9/05/2016  για κάθε νέο πακέτο απεριόριστων ομαδικών μαθημάτων και με νέα παράταση μέχρι τις  31/08/2016!

Τα μαθήματα oriental με την μέθοδο GADALA μπορούν να πραγματοποιηθούν οποιαδήποτε μέρα και ώρα επιλέξει ο σπουδαστής ανάλογα με το επίπεδό του από τα προσφερόμενα πρωινά και τα απογευματινά εξειδικευμένα τμήματα της σχολής.

 

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών ακολουθείστε το link :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 17:00 εως 21:00 στο τηλέφωνο 2103211008 ή να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας www.gadala.gr. και την official σελίδα μας στο facebook.