ΕΚΠΤΩΣΗ 40% ΣΕ ΟΛΑ TA ΠΡΩΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΜΕ ΤΗΝ ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ GADALA! ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

40% ΕΚΠΤΩΣΗ

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 

ΜΕΧΡΙ 31.07.2019!

 

...ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΧΟΡΟ!!!

... ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ GADALA!!!

 

***ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ IOYNIO ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ GADALA!

 

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALAπου λειτουργεί πλέον ως Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο ανταποκρινόμενο στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση του κοινού για την εκμάθηση του αυθεντικού ανατολίτικου χορού, προσφέρει 40% έκπτωση στα πρωινά τμήματα BASIC ISSUE (αρχαρίων), BASIC I  και BASIC II στο πλαίσιο της διαφημιστικής μας καμπάνιας για την προώθηση της πλούσιας αραβικής παράδοσης, λαϊκής τέχνης και κουλτούρας. 

 

 

Η ειδική προσφορά μας ισχύει από την Δευτέρα 09/06/2019 για κάθε νέο πακέτο 4, 8 ή 12 πρωινών μαθημάτων αυστηρά μόνο για τα πρωινά τμήματα* και μέχρι τις  31/07/2019

 

 

 

Αναλυτικότερα οι προσφορές μας είναι:

25€  το πακέτο των   4 μαθημάτων το μήνα  (αρχικής τιμής 40€)

45€  το πακέτο των   8 μαθημάτων το μήνα  (αρχικής τιμής 70€) 

55€  το πακέτο των 12 μαθημάτων το μήνα  (αρχικής τιμής 90€)

 


 

Ξεκινήστε τη μέρα σας με τη Μέθοδο GADALA!!! 

 

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των πρωϊνών ομαδικών τμημάτων ανατολίτικου χορού έχει ως εξής:

 

 

ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ* : ΒASIC ISSUE (Αρχάριο Τμήμα)

Τετάρτη: 10:00 - 11:00
Πέμπτη: 11:00 - 12:00
Παρασκευή: 10:00 - 11:00

       

  

 

 

 

ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ* : BASIC Ι

Τετάρτη: 11:00 - 12:00
Πέμπτη: 10:00 - 11:00
Παρασκευή: 11:00 - 12:00
 
 
 

 

 

 

ΠΡΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ* : BASIC ΙI

Τετάρτη: 12:00 - 13:00
Παρασκευή: 12:00 - 13:00
 

 

 

 

Η Μέθοδος GADALA οδηγεί σε παραγωγική γνώση της τεχνικής του ανατολίτικου χορού, αποφεύγοντας την στεγνή αντιγραφή & τη μίμηση έτοιμης χορογραφίας!

 

►  Με πάνω από 25.000 ΩΡΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗδιδάσκουμε αποκλειστικά τον αυθεντικό ανατολιτικο χορό, με σκοπό την προώθηση της πλούσιας αραβικής παράδοσης, λαϊκής τέχνης και κουλτούρας.

  Το Πρότυπο από το 2005 Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA συγκαταλέγεται πλέον στα Πιστοποιημένα και Αναγνωρισμένα εκπαιδευτήρια από το Υπουργείο Παιδείας και τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π!

  Η διδασκαλία βασίζεται στη διεθνώς αναγνωρισμένη - από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Διαφύλαξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς M.E.D.W.OR.- Μέθοδο GADALA, της οποίας συντάκτρια είναι η ελληνοαιγύπτια χορογράφος-χοροδιδάσκαλος Φωτεινή Μ. Gadala

► Η έννοια του εξειδικευμένου κέντρου περιλαμβάνει την ουσιαστική και εμπεριστατωμένη διδασκαλία και εκμάθηση της δομής του ανατολίτικου χορού χωρισμένη σε επίπεδα και επιτυγχάνεται με καθημερινή αλλά και συνεχή ροή μαθημάτων, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ατομικές ανάγκες του κάθε σπουδαστή και διατηρώντας απρόσκοπτη την προσωπική του εξέλιξη.
Κάθε εβδομάδα λειτουργούν οχτώ (8) ομαδικά τμήματα αρχαρίων, πέντε (5) απογευματινά και τρία (3) πρωινά, παρέχοντας την δυνατότητα στο σπουδαστή μας να επιλέξει τις ώρες μαθημάτων του αλλά και την συχνότητα παρακόλουθησης που επιθυμεί!  

 Στόχος μας είναι η τάχιστη εξέλιξη των σπουδαστών μας από τα αρχάρια σε προχωρημένα επίπεδα, δίνοντας την δυνατότητα στον σπουδαστή να καθορίσει το χρόνο μετάβασης του ανάλογα με την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιερώνει για την αφομοίωση των τεχνικών της Μεθόδου GADALA σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!  

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ! 

 

Διδαχτείτε ποϊοτικά δίπλα μας…

...τις τεχνικές του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού!

Για να ενημερωθείτε σχετικά με ολόκληρο το πρόγραμμα σπουδών ακολουθείστε το link :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ.

 

 

 

Για πληροφορίες σχετικά με το εξειδικευμένο σεμινάριο χορογραφίας ανατολίτικου χορού μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 17:00 έως 21:00 και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως 13:00 στο τηλέφωνο 210 32 11 008.


Ευχόμαστε καλή επιτυχία!..

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο νέο ιδιόκτητο χώρο μαςστις εγκαταστάσεις του Ε.Κ.Δ.Α.Χ. GADALA (Υψηλάντου & Καποδιστρίου 35, Γαλάτσι) οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε να διδαχθείτε ποιοτικά δίπλα μας τις τεχνικές του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού!