ΔΥΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 5 - 10 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA! | ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ORIENTAL ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ! | ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

 

2  ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

ΔΩΡΕΑΝ* ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 5-10 ΕΤΩΝ!!!

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ BELLYDANCE ME ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ GADALA!

***ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019!

 
 

►►►ΤΜΗΜΑ ORIENTAL JUNIOR 5-10 ΕΤΩΝ ME THΝ ΜΕΘΟΔΟ GADALA 

►►►ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΟΡΙΕΝΤΑΛ! 

*ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ >>> ΕΔΩ.


 

♦♦♦  ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ♦♦♦ 

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

 

Με αφορμή την έναρξη του νέου διδακτικού έτους στο Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA προσφέρουμε σε 2 νέες εκκολαπτόμενες μικρές χορεύτριες (ηλικίας από 5 έως 10 ετών) 2 υποτροφίες για τον πρώτο μήνα των σπουδών τους!!!

 

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό για τις 2 δωρεάν υποτροφίες, ακολουθήστε τις οδηγίες που βρίσκονται κάτω από την αφίσα του διαγωνισμού στην official σελίδα μας στο FACEBOOK.


Ο διαγωνισμός λήγει στις 21:00 την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 και θα ανακοινωθούν αμέσως μετά οι 2 τυχερές!

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή από τις 17:00 μμ έως τις 18:00 μμ.

 

Έναρξη μαθημάτων: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 στις 17:00 μ.μ.

Με αφορμή τα 24 χρόνια  που έκλεισε η μέθοδος GADALA® ...και Με τη δική σας συμβολή, υποστήριξή και την αφοσίωσή σας καταφέραμε πολλά! Γεμάτοι ευγνωμοσύνη σας παραθέτουμε ...ένα μικρό απολογισμό, ....μία σύντομη ανασκόπηση των δράσεων GADALA!


 

 

Στο Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA προσφέρουμε στις νέες εκκολαπτόμενες μικρές χορεύτριες τη δυνατότητα να διδαχθούν τον παραδοσιακό αυθεντικό αιγυπτιακό χορό, με σεβασμό της πλούσιας αραβικής παράδοσης, λαϊκής τέχνης και κουλτούρας.

Η διδασκαλία βασίζεται στη διεθνώς αναγνωρισμένη από τον M.E.D.W.OR. 
Μέθοδο GADALA, της οποίας συντάκτρια είναι η ελληνοαιγύπτια χορογράφος-χοροδιδάσκαλος, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων, Φωτεινή Gadala.

 

Η έννοια του εξειδικευμένου κέντρου περιλαμβάνει την ουσιαστική και εμπεριστατωμένη διδασκαλία της δομής του ανατολίτικου χορού χωρισμένη σε επίπεδα και επιτυγχάνεται με καθημερινή αλλά και συνεχή ροή μαθημάτων, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ατομικές ανάγκες του κάθε σπουδαστή σε οποιαδήποτε ηλικία και διατηρώντας απρόσκοπτη την προσωπική του εξέλιξη.

Στόχος μας είναι η τάχιστη εξέλιξη των σπουδαστών μας από τα αρχάρια σε προχωρημένα επίπεδα, δίνοντας την δυνατότητα στον σπουδαστή να καθορίσει το χρόνο μετάβασης του ανάλογα με την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιερώνει για την αφομοίωση των τεχνικών της 
Μεθόδου GADALA σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο. 

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή από τις 17:00 μμ έως τις 18:00 μμ.

Κόστος πακέτου (4 μαθημάτων) 20 €.

Ημερομηνία έναρξης του επιλεγμένου πακέτου είναι η ημερομηνία πραγματοποίησης του πρώτου μαθήματος, όχι η ημερομηνία πληρωμής - εξόφλησης.
Ημερομηνία λήξης του εκάστοτε πακέτου είναι 30 ημερολογιακές ημέρες ακριβώς από την ημερομηνία έναρξης και η πραγματοποίηση όλων των μαθημάτων πρέπει να γίνεται εντός της προβλεπόμενης χρονικής διάρκειας.
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποιο κόστος εγγραφής ούτε κάποιο συμβόλαιο το οποίο να σας δεσμεύει για αυτό και προπληρώνετε το πακέτο ομαδικού μαθήματος που θα επιλέξετε για τον τρέχον μήνα και στη συνέχεια πραγματοποιείτε κανονικά τα μαθήματα σας.
Η διάρκεια της εκπαιδευτικής ώρας είναι 50 λεπτά.


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δίνεται η δυνατότητα σε μικρούς χορευτές και χορεύτριες ανατολίτικου χορού να μπορέσουν να εκπαιδευτούν και παράλληλα να αποκτήσουν μοναδική εμπειρία χορεύοντας μπροστά σε απαιτητικό και ποικιλόμορφο κοινό μέσω της 
επαγγελματικής χορευτικής μας ομάδας.

Η κ. 
Φωτεινή Gadala, ως ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους και κοινωνικά ιδρύματα έχει αρκετές διακρίσεις για την εξαιρετική φιλανθρωπική της δράση.

Συμμετέχει με την επαγγελματική ομάδα παραδοσιακών και σύγχρονων αιγυπτιακών χορών GADALA σε εκδηλώσεις με κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό χαρακτήρα υπό την αιγίδα του M.E.D.W.OR., υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO και σε πολυπολιτισμικά φεστιβάλ εκπροσωπώντας την ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ και την ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο χώρο μας, οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε να διδαχθείτε ποιοτικά δίπλα μας τις τεχνικές του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού.

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 17:00 έως 21:00 και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως 13:00  στο τηλέφωνο 210 3211008.