...ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ! ...GADALA WEEK DEALS ΓΙΑ 50 ΩΡΕΣ PERSONAL TRAINING ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΧΟΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ GADALA ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ!!! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ BELLY DANCE (ORIENTAL) | ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ

GADALA  ~WEEK DEALS~

ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ

ΜΟΝΟ ΜΕ 25€ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!

 

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού -  GADALA, που λειτουργεί πλέον ως πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο, ανταποκρινόμενο στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση του κοινού για την εκμάθηση του αυθεντικού ανατολίτικου χορού και με στόχο την πλήρη και ουσιαστική εφαρμογή των τεχνικών της Μεθόδου GADALA σε εξατομικευμένο επίπεδο, προχωρά σε Εβδομάδες Προσφοράς για τα Ταχύρρυθμα Ιδιαίτερα μαθήματα & τα μαθήματα Personal Training.

 

Η προσφορά αφορά 50 ώρες ατομικών μαθημάτων personal training oriental χορού με κόστος μόνο 25€ την ώρα (αρχικής τιμής 35€), τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν μεμονομένα πακέτο μίας ή περισσότερων ωρών ώστε να επωφεληθούν της ειδικής αυτής τιμής μόνο τις Εβδομάδες Προσφοράς :  Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 έως την Παρασκευή 01 Απριλίου 2022. ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 15.04.2022   

 

 

Ο κάθε σπουδαστής μπορεί να αγοράσει πακέτο μίας ή περισσότερων ωρών και μπορεί να τις προγραμματίσει διαδικτυακά ή δια-ζώσης σε συνεννόηση με την γραμματεία της Διεύθυνσης Σπουδών του Ε.Κ.Δ.Α.Χ. GADALΑ ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του! 

 

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι να εξαντληθούν οι διαθέσιμες ώρες.

 

Τα μαθήματα oriental personal training θα πραγματοποιηθούν με εισηγήτρια την ελληνοαιγύπτια χορογράφο – χοροδιδάσκαλο ανατολίτικου χορού, πιστοποιημένη εκπταιδεύτρια, Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA, κα Φωτεινή Gadala.

 

Τα GADALA Oriental Personal Training δίνουν την ευχέρεια στον καθηγητή να επιμείνει σε σημεία που δυσκολεύουν το μαθητή, να κάνει επαναλήψεις της διδαχθείσας ύλης, να καλύψει εξατομικευμένα τις σωματικές ανάγκες κάθε σπουδαστή σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

 

► ► ►  Η Μέθοδος GADALA μέσα από ένα πλήρες εφαρμοσμένο τεχνικολόγιο καλύπτει βήμα βήμα ολόκληρο το φάσμα των τεχνικών απομόνωσης του σώματος μέσα στον ανατολίτικο χορό τις οποίες μελετά και αναλύει εξειδικευμένα.


► ► ► Ταυτόχρονα, με εξειδικευμένες τεχνικές αυτοσχεδιασμού και χορογραφίας, η Μέθοδος GADALA παρέχει τη δυνατότητα να εκτελείται μια τεραστία γκάμα εφαρμογών σε μια τεχνική και να δημιουργούνται άπειροι διαφορετικοί συνδυασμοί, οδηγώντας έτσι σε παραγωγική γνώση της τεχνικής του αραβικού χορού και αποφεύγοντας την στεγνή αντιγραφή και μίμηση μιας έτοιμης χορογραφίας.

 

Ο ποϊοτικός ανατολίτικος χορός ή χορός της κοιλιάς  ή oriental ή belly dance όπως έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό έχει όνομα: gadala

 

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών ακολουθείστε το link :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ.

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 17:00 έως 21:00 και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως 13:00 στο τηλέφωνο 2103211008.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο νέο ιδιόκτητο χώρο μαςστις εγκαταστάσεις του Ε.Κ.Δ.Α.Χ. GADALA (Υψηλάντου & Καποδιστρίου 35, Γαλάτσι) οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε να διδαχθείτε ποιοτικά δίπλα μας τις τεχνικές του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού!  

 ⚠⚠⚠ ****Επίσκεψη στο χώρο μας αυστηρά κατόπιν ραντεβού