ΕΝΑΣ ΤΟΝΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ = ΕΝΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ !!!


ΕΝΑΣ ΤΟΝΟΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ  

ΕΝΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ !!!

 

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA συμμετέχει στην προσπάθεια να μοιράσουμε χαμόγελα και να δώσουμε την ευκαιρία σε συνανθρώπους μας να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους!

 

Τα αισθήματα αλληλεγγύης και προσφοράς έχουν ενισχυθεί σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές, το ίδιο και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί κανείς να βοηθήσει / συνεισφέρει χωρίς κάποια επιβάρυνση.

 

ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ από οποιαδήποτε συσκευασία, ώστε να αποκτηθούν αναπηρικά αμαξίδια για τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν.

 

Βοηθήστε και εσείς στην προσπάθεια μας!!!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ την αφίσα μας! ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ και βάλτε την σε όσους περισσότερους χώρους μπορείτε! Βάλτε ένα απλό κουτί και ξεκινήστε την ΣΥΛΛΟΓΗ!!!

 

ΧΩΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ: Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA (Αγίας Ελεούσης 5, Ιστορικό Κέντρο Αθήνας, Μοναστηράκι –πλησίον μετρό)

ΩΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ: Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 - 21:00

 

Η δράση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα!

 

Για πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή πλαστικών καπακιών μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 17:00 έως 21:00 και κάθε Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη από τις 10:00 έως 13:00 στο τηλέφωνο 210 32 11 008.