...ΝΕΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ...ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ & ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ORIENTAL (BELLY DANCE) ΧΟΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ GADALA !

 

 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΤΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ   

ΤΟΥ Ε.Κ.Δ.Α.Χ. GADALA 

GADALA

Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ FRANCHISE | ΒΟΡΕΙΟ-ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ | ΓΑΛΑΤΣΙ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 


<< 1η Πρόσκληση για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος συμμετοχής στα έκτακτα ταχύρρυθμα τμήματα των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγράμματα Σπουδών στο Κέντρο της Αθήνας >>

 

Το πρότυπο από το 2005, Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού, GADALA, ανακοινώνει την δημιουργία συμπληρωματικών νέων τμημάτων στο κέντρο της Αθήνας. Τα νέα τμήματα αφορούν τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά (Επαγγελματικά) Προγράμματα Σπουδών που ακολουθούν και διενεργούνται εκτάκτως μετά από ζήτηση, προς διευκόλυνση των σπουδαστών μας.

 

ΒΑΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ 

( παρέχονται: ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ GADALA®)

ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΧΟΡΕΥΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ BASIC I  (ΚΩΔ. G-BASIC I)

ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΧΟΡΕΥΤΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ BASIC II (ΚΩΔ. G-BASIC II)

 

Α)ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 

( παρέχονται: ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ - ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΘΟΔΟΥ GADALA®)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΟΡΕΥΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-PD-B3)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (KΩΔ. G-ADT-C1)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-ACH-C2)

 

Β)ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

( παρέχονται: ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ - ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΘΟΔΟΥ GADALA®)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-PDT-D1)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΚΩΔ. G-PCH-D2)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΡΙΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (KΩΔ. G-PEX)

 

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά αφού πρώτα οι ενδιαφερόμενοι αποστείλουν αίτημα στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και με την ένδειξη << ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΩΔ ...........>> ώστε να τους αποσταλεί απο την γραμματεία του Ε.Κ.Δ.Α.Χ. GADALA, η αντίστοιχη προς συμπλήρωση αίτηση*.
 

Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει από την Δευτέρα 04 Μαρτίου 2019 και ώρα 08.00. Το σύστημα υποβολής αιτήσεων θα παράμεινε ανοικτό μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων.

 

*Η υποβολή της αίτησης συνεπάγεται την αποδοχή των προϋποθέσεων εισαγωγής, συμμετοχής και φοίτησης στο εκάστοτε  Πρόγραμμα Σπουδών όπως και την αποδοχή των προυποθέσεων επιτυχής ολοκλήρωσης του προγράμματος και απόκτησης αντίστοιχου τίτλου κατόπιν εξετάσεων. 


Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALΑ προσφέρει επαγγελματικά προγράμματα σπουδών διεθνώς αναγνωρισμένα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό! 

Η έννοια του εξειδικευμένου κέντρου περιλαμβάνει την ουσιαστική και εμπεριστατωμένη διδασκαλία της δομής του ανατολίτικου χορού χωρισμένη σε επίπεδα και επιτυγχάνεται με καθημερινή αλλά και συνεχή ροή μαθημάτων, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ατομικές ανάγκες του κάθε σπουδαστή σε οποιαδήποτε ηλικία και διατηρώντας απρόσκοπτη την προσωπική του εξέλιξη.


Στόχος μας είναι η τάχιστη εξέλιξη των σπουδαστών μας από τα αρχάρια σε προχωρημένα επίπεδα, δίνοντας την δυνατότητα στον σπουδαστή να καθορίσει το χρόνο μετάβασης του ανάλογα με την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιερώνει για την αφομοίωση των τεχνικών της Μεθόδου GADALA σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο. 

 

► ► ►  Η Μέθοδος GADALA μέσα από ένα πλήρες εφαρμοσμένο τεχνικολόγιο καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των τεχνικών απομόνωσης του σώματος μέσα στον ανατολίτικο χορό τις οποίες μελετά και αναλύει εξειδικευμένα.

► ► ► Ταυτόχρονα, με εξειδικευμένες τεχνικές αυτοσχεδιασμού και χορογραφίας, η Μέθοδος GADALA παρέχει τη δυνατότητα να εκτελείται μια τεραστία γκάμα εφαρμογών σε μια τεχνική και να δημιουργούνται άπειροι διαφορετικοί συνδυασμοί, οδηγώντας έτσι σε παραγωγική γνώση της τεχνικής του αραβικού χορού και αποφεύγοντας την στεγνή αντιγραφή και μίμηση μιας έτοιμης χορογραφίας.

 

Εισηγήτρια και υπεύθυνη των προγραμμάτων σπουδών του Ε.Κ.Δ.Α.Χ. GADALA:

Η ελληνοαιγύπτια χορογράφος – χοροδιδάσκαλος, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Υπουργείο Παιδείας, Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, διεθνή εξετάστρια, κα Gadala Φωτεινή.

 

2005 – 2019 … και συνεχίζουμε!

Στηρίζουμε τους σπουδαστές μας!      

...Καταφέραμε να κάνουμε την εξειδίκευση προσιτή σε όλους!

 Θα χαρούμε, οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε να διδαχθείτε ποιοτικά δίπλα μας τις τεχνικές του παραδοσιακού χορού της Μέσης ανατολής! 

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών ακολουθείστε το link :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ.

 

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 17:00 έως 21:00 και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως 13:00 στο τηλέφωνο 210 32 11 008.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία!