...ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ! ...15-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 - 2o ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ & ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΛΛΗΝΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ | ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ!

 

 

 

 

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε τη συνδιοργάνωση και τη διεξαγωγή του 2οu Επιστημονικoύ, Πολιτιστικού, Αναπτυξιακού και Γαστρονομικού Φόρουμ ΕλληνοΑιγυπτιακής Φιλίας αποτελεί μια ανιδιοτελή δράση μεγάλης πολιτιστικής εμβέλειας, πρωτοβουλία στην Ελλάδα του Ε.Π.Ε.Κ «GADALA», σε συν-διοργάνωση στην Αίγυπτο με τον Σύλλογο Ελλήνων Επιστημόνων «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ Ο Α'» που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην χώρα του Νείλου από τις 15 έως 23 Νοεμβρίου 2019.

 

Η κεντρική εκδήλωση υλοποιείται την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, υπό την ευγενή φιλοξενία της ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ στο συνεδριακό της κέντρο με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 

Στο σύνολό της η δράση παρουσιάζει βασικά στοιχεία της Ιστορίας, του Πολιτισμού, της Γαστρονομίας αλλά και των Παραδόσεων της εκάστοτε χώρας, και στηρίζει το διάλογο των  λαών, στοχεύοντας πάντα στη Συνεργασία και στη Φιλία μεταξύ τους. 

 

Το Φόρουμ έχει επίσης έντονο κοινωνικό πρόσωπο, με ενεργή συμμετοχή ευπαθών ομάδων και αποτελεί δείγμα κύριου συστατικού πόλου και κοινωνικής ευθύνης. Η ανιδιοτελή αυτή μεγάλης εμβέλειας δράση θα αποκτήσει πλέον, καθώς θα αποκρυσταλλώνεται, και Εκπαιδευτικό, Πολιτιστικό, Κοινωνικό, Αναπτυξιακό και Τουριστικό σκοπό.   

 

Το παρόν θα δώσουν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Επιστήμης, του Πολιτισμού, της Γαστρονομίας, της Επιχειρηματικότητας, της Ανάπτυξής, των Γραμμάτων και των Τεχνών, Έλληνες και Αιγύπτιοι εισηγητές!

 

Ολόκληρη η διοργάνωση στηρίζεται στην ανιδιοτελή συνεργασία και την εθελοντική συμμετοχή πάνω από 30 φορέων και πάνω από 250 μεμονωμένων ατόμων σε Ελλάδα και Αίγυπτο ενώ χαίρει μεγάλης αποδοχής από τους κρατικούς και δημόσιους φορείς Ελλάδας και Αιγύπτου!  


Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

                                               

 


Η ΔΡΑΣΗ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΑΙΓΙΔΕΣ* 

  

 

      

       

     


           

     

 
 


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ - ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ :

 

 


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ* :