04.11.2019 - ...ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΚ. GADALA ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 2ου ΦΟΡΟΥΜ ΕΛΛΗΝΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ!

04 - 10 - 2019 έως  04 - 11 -2019

...ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ στο 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ!


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές & πολιτιστικές δράσεις που οργάνωσε το Ε.Π.Ε.Κ "GADALA σε συνεργασία με το 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ.

Οι δράσεις υλοποιήθηκαν από τις 04 Οκτωβρίου έως τις 04 Νοεμβρίου 2019 με θέμα "Γνωριμία με την Αίγυπτο" στο πλαίσιο του 2ου Φόρουμ Ελληνο-Αιγυπτιακής Φιλίας.

Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών είχαν την ευκαρία να γνωρίσουν την Αίγυπτο μέσα απο ποικίλες δραστηριότητες πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Την δράση ανέλαβε να υλοποιήσει το  Ε.Π.Ε.Κ. GADALA με την εθελοντίκή συμμετοχή μιάς 6μελής εξειδικευμένης ομάδας, επικεφαλής της οποίας ήταν η  ελληνο-αιγύπτια εκπαιδεύτρια κα Gadala Φωτεινή.

Ο απολογισμός των δράσεων θα ανακοινωθεί στην κεντρική εκδήλωση του 2ου Επιστημονικού, Πολιτισμικού, Αναπτυξιακού και Γαστρονομικού Φόρουμ Ελληνοαιγυπτιακής Φιλίας που θα λάβει χώρα στην Αίγυπτο, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 στο συνεδριακό κέντρο της ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Η ιδρύτρια  του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδακαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA, κ. Φωτεινή Gadala ευχαριστεί ιδιαιτέρως την Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, κ. Οικονόμου Γαρυφαλιά και τους καθηγητές που συμμετέχαν για την άψογη συνεργασία και συνδιοργάνωση των δράσεων και συγχαίρει δημόσια το 2ο Δημοτικό Σχολείο για το πλούσιο έργο του!

Επίσης ευχαριστεί για την τιμή που της έδωσαν για άλλη μια φορά να εκπροσωπήσει η ίδια την χώρα από την οποία κατάγεται στις δράσεις αυτές καθώς και για την ευκαιρία που της δόθηκε να παρουσιάσει τον παραδοσιακό αυθεντικό αιγυπτιακό χορό μέσα από την αναγνωρισμένη Μέθοδο GADALA.

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να συγχαρούμε τους εξαιρετικούς επαγγελματίες χορευτές της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακού Ανατολίτικου χορού GADALA καθώς και τους σπουδαστές του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA για την επιτυχημένη παρουσίαση και συμμετοχή τους!