23.10.2019 - ...ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! ...ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ GADALA ...ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ 2ου ΦΟΡΟΥΜ ΕΛΛΗΝΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ!

19 - 10 - 2019  και  23 - 10 -2019

...ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ GADALA 

στο πλευρό της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας!

 


 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα βιωματικά σεμινάρια ανατολίτικου χορού που οργάνωσε το Ενιαίο Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με το Ε.Π.Ε.Κ "GADALA στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του 2ου Φόρουμ Ελληνο-Αιγυπτιακής Φιλίας.

 

Οι δράσεις υλοποιήθηκαν στις 19 και στις 23 Οκτωβρίου 2019 με θέμα: " Η ευεργετική επίδραση του χορού στην σωματική αλλά και την και ψυχική υγεία "

 

Αφορά μια ακόμη πρωτότυπη πρωτοβουλία που ετοιμάσαν οι εθελοντές του ενιαίου παραρτήματος Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Χαλκηδόνας, Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης (Ν.Ι.Φ.Η.Μ.) της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας όπου τα μέλη και οι φίλοι του ενιαίου παραρτήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάρια με την αναγνωρισμένη μέθοδο διδασκαλίας «GADALA».

 

Η πρωτοβουλία στηρίζεται στην προσφορά του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού «GADALA» και της δραστήριας διευθύντριας σπουδών του κ. Φωτεινής Γκανταλά, που για άλλη μια φορά βρίσκεται στο πλευρό της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

 

Ο απολογισμός της δράσης θα ανακοινωθεί στην κεντρική εκδήλωση του 2ου Επιστημονικού, Πολιτισμικού, Αναπτυξιακού και Γαστρονομικού Φόρουμ Ελληνοαιγυπτιακής Φιλίας που θα λάβει χώρα στην Αίγυπτο, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 στο συνεδριακό κέντρο της ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Η ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων κα Φωτεινή Gadala νιώθει ευγνώμων για την πρόταση να συμμετέχει και ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για την αναγνώριση των προσπαθειών της να συνεισφέρει στην ενημέρωση.

 

Το Πρότυπο Εξειδικευμένο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού Gadala ιδρύθηκε το 2005 και έχει μακρά παράδοση στην πολιτιστική, φιλανθρωπική και κοινωνική δράση :

 Είναι ενεργά δίπλα στις γυναίκες με καρκίνο!

 Στηρίζει ενεργά την μάχη ενάντια στον καρκίνο!

Σκοπός να γνωρίσουν οι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού από κοντά τον παραδοσιακό αιγυπτιακό (αραβικό) χορό, την πλούσια αιγυπτιακή παράδοση και κουλτούρα και παράλληλα να επωφεληθούν από την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού τόσο σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο, μέσω της έγκυρης, ουσιαστικής, ποιοτικής και εμπεριστατωμένης εκμάθησης και διδασκαλίας της δομής του με την εξειδικευμένη Μέθοδο GADALA.

Λόγω ευαισθητοποίησης σε θέματα που αφορούν ειδικότερα τη γυναικεία υγεία, και μέσω των επιστημονικών συνεργατών μας (Διατροφολόγος, Γυναικολόγος, Ψυχολόγος κ.ά.) στοχεύουμε στην ανοιχτή εμπεριστατωμένη πληροφόρηση του ευρύτερου κοινού για την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού (oriental) με τη Μέθοδο GADALA στη γυναικεία υγεία.


(κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί)
 

 

Η κα Φωτεινή Gadala ευχαριστεί θερμά για την τιμητική πρόσκληση προς την ίδια, την πρόεδρο του Ενιαίου Παράρτηματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και Δημοτική σύμβουλος Ν.Ιωνίας, κα Ελισσάβετ Γεωργιάδου αλλά και την συγχαίρει για την άψογη διοργάνωση αλλά και για το μακρόχρονο έργο και προσφορά της στον άνθρωπο! Για μια ακόμη φορά, πολλά σύγχαρητήρια σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ενιαίου Παράρτηματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για τις σημαντικές και επιτυχημένες δράσεις τους!

ΠΗΓΗ:

 http://www.cancer-society.gr