100 ΩPEΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ - FREE ORIENTAL - BELLY DANCE COURSES ME TH ΜΕΘΟΔΟ GADALA | ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ | ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ

 

 ΔΩΡΕΑΝ  

 100 ΩΡΕΣ   

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ

...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA!

...Οι πρωτοβουλίες που πήρε το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA από 2015, και κάθε έτος να προσφέρει 100 ώρες ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων ανατολίτικου χορού βρήκε θερμή ανταπόκριση και προσέφερε πολλά χαμόγελα!

...Αντιλαμβανόμενοι την ακόμη πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα μας λόγω της πανδημίας COVID-19 και θέλοντας να υποστηρίξει την προσπάθεια όλων μας για σωματική και ψυχική ισορροπία, το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA προχωρά στην προσφορά άλλων 100 ωρών ΔΩΡΕΑΝ αυθεντικού (Belly dance) ανατολίτικου χορού.

 

►►► Η προσφορά αφορά πέντε (5) πακέτα είκοσι (20) μαθημάτων oriental συνολικής αξίας 600€,

 

Πέντε συναθρώποι μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ή να συνέχισουν την εξειδίκευσή τους στην μέθοδο GADALA για την χρονική περίοδο ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2021!

Οι ενδιαφερόμενοι θα παρακολουθήσουν Δια ζώσης
* ή E-Learning ομαδικά μαθήματα από το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALΑ, που λειτουργεί πλέον ως Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο,  καθημερινά και χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση στο τμήμα το οποίο θα ενταχθούν ανάλογα με το επίπεδό τους! 
 

* Με αίσθημα υπευθυνότητας για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και σεβόμενοι τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, του Υπουργείου Υγείας και της Περιφέρειας Αττικής, που στοχεύουν στην πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοιού SARSR-Cov-2, το Εκπαιδευτικό, Πολιτιστικό και Εξεταστικό Κέντρο GADALA, αναστέλλει τις πάσης φύσεως εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και εξεταστικές λειτουργίες του, οι οποίες πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία* μέχρι αυτό να επιτραπεί από τους κρατικούς φορείς της χώρας μας.
Η διεύθυνση σπουδών ανακοινώνει ότι το εκπαιδευτικό E - Learning πρόγραμμα : ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΞΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΜΕΘΟΔΟΣ GADALA® θα συνεχίζεται κανονικά για όλους τους σπουδαστές μας !
 Δεν φοβόμαστε – Προστατευόμαστε!
► Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

Για να πάρετε μέρος στον Διαγωνισμό για το ένα από τα 5 δωρεάν πακέτα 20 μαθημάτων οριεντάλ χορού ακολουθήστε τις οδηγίες που βρίσκονται κάτω από την αφίσα της δημοσίευσής μας στην official σελίδα μας στο    FACEBOOK   

► Ο διαγωνισμός λήγει στις 21:00  την  ΔΕΥΤΕΡΑ  31  ΜΑΙΟΥ  2021!

 Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης που αναπτύσσει εδώ και 16 χρόνια το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA,  έχει προσφέρει πάνω από 6.100 ώρες ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα χορού σε ανθρώπους που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον  να γνωρίσουν την πλούσια αιγυπτιακή παράδοση και κουλτούρα και να επωφεληθούν από την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού (belly dancing) μέσω της έγκυρης, ουσιαστικής, ποιοτικής και εμπεριστατωμένης εκμάθησης και διδασκαλίας της δομής του ανατολίτικου χορού με τη Μέθοδο GADALA.

Προσφέρονται επιπρόσθετα δωρεάν μαθήματα ανατολίτικων χορών σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και είναι ωφελούμενοι των υπηρεσιών κοινωνικών δομών, φιλανθρωπικών συλλόγων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών, κάνοντας την εξειδίκευση προσιτή σε όλους!

 Διοργανώνεται επίσης, υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και του Παγκόσμιου Οργανισμού Διαφύλαξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς M.E.D.W.OR., μια σειρά συνεδρίων σεμιναριακής εκπαίδευσης σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, τα έσοδα των οποίων διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό.

 Στα πλαίσια του κοινωνικού και πολιτιστικού της έργου, η κ. Φωτεινή Gadala μαζί με την επαγγελματική χορευτική της ομάδα συμμετέχει σε εκδηλώσεις με κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό χαρακτήρα, καθώς επίσης και σε πολυπολιτισμικά φεστιβάλ εκπροσωπώντας την Πρεσβεία της Αιγύπτου και την Αιγυπτιακή Κοινότητα στην Ελλάδα.

2005 – 2021 … και συνεχίζουμε!

Στηρίζουμε τους σπουδαστές μας!  Στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας…

...Καταφέραμε να κάνουμε την εξειδίκευση προσιτή σε όλους!

 Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο χώρο μας, οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε να διδαχθείτε ποιοτικά δίπλα μας τις τεχνικές του παραδοσιακού χορού της Μέσης ανατολής! 

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών ακολουθείστε το link :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ.

⚠ *** Επίσκεψη στο χώρο μας αυστηρά κατόπιν ραντεβού!

Το Ε.Π.Ε.Κ.GADALA, είχει αναστέλλει τις πάσης φύσεως εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και εξεταστικές λειτουργίες του, οι οποίες πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία* μέχρι αυτό να επιτραπεί από τους κρατικούς φορείς της χώρας μας.

#ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 10:00 έως 21:00 στο τηλέφωνο 2103211008.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία!