7ος ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ORIENTAL ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ! ...ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ GADALA!

ΔΩΡΕΑΝ


μαθήματα

&

βιωματικά σεμινάρια

oriental

για γυναίκες με καρκίνο μαστού

 

Μέσω της διαδικτυακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας  της εξειδικευμένης σχολής ανατολίτικου χορού Gadala που λειτουργεί πλέον και ως Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο, θα πραγματοποιηθεί ο 7ος κύκλος του δωρεάν προγράμματος με μαθήματα και βιωματικά σεμινάρια αυθεντικού oriental (bellydance) χορού για γυναίκες με καρκίνο του μαστού που θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του  2022.

 

 

Συγκεκριμένα, τα δωρεάν μαθήματα και βιωματικά σεμινάρια θα απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού ή κάποια άλλη μορφή καρκίνου και ως φιλανθρωπική δράση ανήκουν σε μια σειρά μαθημάτων σεμιναριακής εκπαίδευσης στην έδρα της εξειδικευμένης σχολής ανατολίτικου χορού GADALA αλλά και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, της Ιnternation Action Art και του Παγκόσμιου Οργανισμού Διαφύλαξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς M.E.D.W.OR. 

 

Εισηγήτρια είναι η ελληνοαιγύπτια χορογράφο – χοροδιδάσκαλο,  πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων απο το Υπ. Παιδείας, Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και της Ιnternation Action Art, ιδρύτρια του Ε.Κ.Δ.Α.Χ. GADALA και διεθνή κριτής - εξετάστρια, κα Φωτεινή Gadala.

 

 

 

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρακευή 30 Σεπτεμβρίου 2022.

 

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο χώρο μας, οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε να διδαχθείτε ποιοτικά δίπλα μας τις τεχνικές του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού!

 

Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές για τα δωρεάν μαθήματα και βιωματικά σεμινάρια oriental μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 17:00 έως 21:00 και κάθε  Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή από τις 10:00 έως 13:00 στο τηλέφωνο 2103211008.

 

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα προορίζεται για τη γενική πληροφόρηση, ενημέρωση και υποστήριξη των γυναικών με καρκίνο του μαστού και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη συμβουλή του θεράποντα ιατρού ή άλλου αρμόδιου επαγγελματία υγείας.

 

 

Το Πρότυπο Εξειδικευμένο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού Gadala έχει μακρά παράδοση στην πολιτιστική, φιλανθρωπική και κοινωνική δράση :

 Είναι ενεργά δίπλα στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού!

 Στηρίζει ενεργά την μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Σκοπός να γνωρίσουν οι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού από κοντά τον παραδοσιακό αιγυπτιακό (αραβικό) χορό, την πλούσια αιγυπτιακή παράδοση και κουλτούρα και παράλληλα να επωφεληθούν από την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού τόσο σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο, μέσω της έγκυρης, ουσιαστικής, ποιοτικής και εμπεριστατωμένης εκμάθησης και διδασκαλίας της δομής του με την εξειδικευμένη Μέθοδο GADALA.

Λόγω ευαισθητοποίησης σε θέματα που αφορούν ειδικότερα τη γυναικεία υγεία, και μέσω των επιστημονικών συνεργατών μας (Διατροφολόγος, Γυναικολόγος, Ψυχολόγος κ.ά.) στοχεύουμε στην ανοιχτή εμπεριστατωμένη πληροφόρηση του ευρύτερου κοινού για την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού (oriental) με τη Μέθοδο GADALA στη γυναικεία υγεία.

 

«Έρευνα που δημοσιεύθηκε το 1999 υποδεικνύει ότι οι καρκινοπαθείς αντιδρούν θετικά στη χοροθεραπεία γενικότερα και ωφελούνται ιδιαίτερα από τη συστηματική συμμετοχή τους σε ομάδες χορού. Το 2005 εκφράζεται η άποψη ότι ειδικά για τις γυναίκες που έχουν υποστεί μαστεκτομή ή υστερεκτομή ο χορός Οριεντάλ μπορεί να είναι ακόμη πιο ευεργετικός…»

 

 

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ
(κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί)