17.04.2016- ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΤΟ 4o ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Οι χορεύτριες της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακού Ανατολίτικου Χορού GADALA στο «4o ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ» από τον Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νίκαιας «ΠΛΑΤΩΝ»

Άλλη μια μέρα γιορτής και χαράς από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, στο Δημοτικό Αθλητικό ΚέντροΝίκαιας «ΠΛΑΤΩΝ».

1000 χορευτές συμμετείχαν και χόρεψαν από 24 ελληνικά και ξένα χορευτικά συγκροτήματα.

Η ιδρύτρια  του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA,  συντάκτρια του διεθνώς αναγνωρισμένου από τον M.E.D.W.OR. Τεχνικολογίου Ανατολίτικου Χορού και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Φωτεινή Gadala  δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλογών και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, κο Ιωάννη Μαρωνίτη, για την αναγνώριση της συμβολής του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA στην διάσωση του αιγυπτιακού πολιτισμού και να τον συγχαρώ για την άψογη διοργάνωση άλλης μία Μεγάλης Γιορτής Πολιτισμού. 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στην υπεύθυνη της διοργάνωσης και διευθύντρια λαϊκού Πολιτισμού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κα Ν. Κομπορόζου, στον επίτιμο αντιπρόεδρο του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων κο Π. Νίσλογλου, στον διευθυντή αθλητισμού του Ομίλου κο Α. Γλύκα, στον καλλιτεχνικό διευθυντή κο Β. Μόσχο και σε όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης, καθώς και στα παραδοσιακά συγκροτήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού που συμμετείχαν σε αυτήν.

Στην μεγάλη γιορτή αυτή έδωσαν το παρόν τους επίσημοι καλεσμένοι και προσωπικότητες:

από την Τοπική Αρχή, ο αντιδήμαρχος Νίκαιας κος Γ. Μπακατσέλος   από τον χώρο της Εκπαίδευσης, ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κος Σοφοκλής  Ξυνής μετά της συζύγου του,

του Πολιτισμού ο πρόεδρος της Ένωσης Κυπριών Ελλάδας κος Γ.  Συλλούρης με τον εκπρόσωπο του κο.Μουσσοστακλή και ο πρόεδρος του Ηπειρώτικου Συνδέσμου Πειραιώς κος  Δ.  Λένης,

της Δημοσιογραφίας κος Ν. Τσιαμτσίκας ,  τον όποιο και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την  τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης,

όπως και άλλοι εκπρόσωποι της ελληνικής και ξένης Επιχειρηματικότητας.

 Ήταν μεγάλη μου χαρά  κ τιμή που παρευρέθηκα <4o ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ> με την Παραδοσιακή Επαγγελματική Ομάδα του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου χορού  GADALA!

Τέλος ευχαριστώ θερμά για την τιμητική διάκριση  που μου απονεμήθηκε για ακόμα μια φορά από τον όμιλο UNESCOΠειραιώς & Νήσων για την αναγνώριση και  την προσφορά μου στην διάδοση της αιγυπτιακής κουλτούρας. Το βραβείο της απένειμε ο διευθυντής εξωτερικών διεθνών σχέσεων Η.Π.Α & UNESCO κος Joseph Patrick και εκφώνησε ευχαριστήριο λόγο ο αντιπρόεδρος του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων κος Π. Νίσλογλου»