06.05.2017 - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΣΤΟ WATOTO ΠΑΝ-ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΑΙΟΥ 2017

Η Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακού Αιγυπτιακού Χορού GADALA στο Παν-Αφρικανικό Φεστιβάλ «PAN-AFRICAN FESTIVAL WATOTO AFRIKA» στο Θησείο!

Η Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακού Αιγυπτιακού Χορού GADALA συμμετείχε στο διήμερο Παν-Αφρικανικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Watoto Afrika στις 5 & 6 Μαϊου 2017 στον πανέμορφο κήπο του συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων!

 

Με μεγάλη μας χαρά παρουσιάσαμε ένα αυθεντικό αιγυπτιακό χορευτικό πρόγραμμα, βασισμένο στην πλούσια παράδοση της Αιγύπτου.

Ήταν μία όμορφη εμπειρία με αφρικανική μουσική, χορούς, φαγητά, τέχνη, χειροποίητες δημιουργίες και πολλά άλλα! 

Η κα Φωτεινή Gadala συγχαίρει όλους τους δημιουργούς, τους συντελεστές, τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του εξαίρετου φεστιβάλ!

Για άλλη μια φορά συγχαίρει δημόσια τον πρόεδρο της Αφρικάνικης κοινότητας στην Ελλάδα WATOTO AFRIKA κο Zouhri Abderrahim και την αντιπρόεδρο της Αφρικάνικης κοινότητας στην Ελλάδα WATOTO AFRIKA, κα Zandile Ngubane για αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία τους - που πραγματοποιήθηκε εδώ σε αυτόν τον υπέροχο χώρο - με μοναδικό στόχο την ανάδειξη της αφρικάνικης κουλτούρας!