25.05.2017 – ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!

ΠΕΜΠΤΗ  25 ΜΑΙΟΥ 2017

Η Βράβευση του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA στο πλαίσιο του πανευρωπαïκού φεστιβάλ “Ημέρες θάλασσας 2017” που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη Καστέλα!

Με μεγάλη επιτυχία η Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακού Αιγυπτιακού Χορού GADALA έλαβε μέρος στην συναυλία που διοργάνωσε ο Ομίλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων στα πλαίσια του πανευρωπαϊκού φεστιβάλ “Ημέρες Θάλασσας 2017”.

Με την ιδιότητά της ως Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων η κα Φωτεινή Gadala θα ήθελε να συγχαρεί τον  κο Ιωάννη Μαρωνίτη, Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλογών και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, για την πρωτοβουλία και την άψογη διοργάνωση της «Μεγάλης Πολυπολιτισμικής Γιορτής», η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Μαίου 2017 στο Δήμο Πειραιάστα πλαίσια του πολιτιστικού & καλλιτεχνικού προγράμματος του πανευρωπαικού φεστιβάλ “Ημέρες Θάλασσας”.

|||||  Πλήθος κόσμου απόλαυσε μεσογειακές μελωδίες και τραγούδια σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον δίπλα στην θάλασσα, κάτω από τον έναστρο Ελληνικό ουρανό. Εξαιρετικοί καλλιτέχνες έδωσαν το παρόν αφιλοκερδώς. Απάγγειλαν ποίηση της Παναγιώτας Μπλέτα, ο ποιητής και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΛ κος Ηλίας Παπακωνσταντίνου και η ηθοποιός, κα Κατερίνα Γκατζόγια. Έπαιξαν μουσική το κιθαριστικό τρίο «NYXIS» κα Αρετή Κοκκίνου, κος Γρηγόρης Καπόλας και ο κος Δημήτρης Κλής ενώ ερμήνευσαν όμορφα τραγούδια η κα Θέλμα Καραγιάννη, κα Μήδεια Χουρσουλίδου, κος Νίκος Πατσιαούρας και ο κος Βαγγέλης Μαραζάκης! Η έκπληξη της βραδιάς... ο 10χρονος Ορφέας Παπακωνσταντίνου  - ο νεότερος ποιητής στην Ελλάδα, που μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο – ο οποίος αφιέρωσε δύο ποιήματα που έγραψε για την θάλασσα στην συγγραφέα και διανοήτρια κα Παναγιώτα Μπλέτα.  |||||

Η κα Φωτεινή Gadala νιώθει ευγνώμων για την τιμητική διάκριση που της απονεμήθηκε προκειμένου να τιμήσει την συνεισφορά της στις Δράσεις Πολιτισμού του Ομίλου και ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων για την αναγνώριση των προσπαθειών της να συνεισφέρει στη διάδοση του ανατολίτικου χορού και της πλούσιας Αιγυπτιακής κουλτούρας.

Τέλος, ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA θα ήθελε με μεγάλη της χαρά να συγχαρεί τους εξαιρετικούς επαγγελματίες χορευτές της Παραδοσιακής Επαγγελματικής Χορευτικής Ομάδας GADALA, καθώς και τους σπουδαστές του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA για την επιτυχημένη παρουσίαση και συμμετοχή τους.

Για μια ακόμη φορά η κα Φωτεινή Gadala συγχαίρει τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων για την πρωτοβουλία και την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής και όλους όσους συνέβαλλαν στο να πραγματοποιηθεί με εξαιρετική επιτυχία.