22.11.2017 - ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΩΝΙΩΝ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ!

ΤΕΤΑΡΤΗ  22  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ... ΣΤΟ THEOXENIA PALACE ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ!

 

Με μεγάλη επιτυχία η Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακού Αιγυπτιακού Χορού GADALA έλαβε μέρος στη φιλανθρωπική εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αλωνίων και Παραδοσιακού Κέντρου Κηφισιάς!

 

Νοέμβριος, ο κατεξοχήν μήνας που αυτός ο δραστήριος Σύλλογος πραγματοποιεί την καθιερωμένη εκδήλωσή του, απογευματινό τσάι με επίδειξη μόδας, τα έσοδα της οποίας διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η  εκδήλωση έλαβε χώρα την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Theoxenia Palace στο Κεφαλάρι!

 

Μεγάλη η τιμή για το πλεόν αναγνωρισμένο εκπαιδευτήριο από το Υπουργείο Παιδείας * ΚΕ. ΔΙ. ΒΙ. Μ. 1 * Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορου GADALA που προσκλήθηκε για να υποστηρίξει το έργο του Συλλόγου! 

Η Χορευτική Ομάδα GADALA είχε την τιμή, να ανοίξει το πρόγραμμα της βραδιάς παρουσιάζοντας ένα αυθεντικό... λαογραφικό χορευτικό show με σκοπό την προώθηση της πλούσιας παράδοσης και λαϊκής τέχνης της Αιγύπτου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ελληνοαιγύπτιας χορογράφου - χοροδιδασκάλου, πιστοποιημένης εκπαιδεύτριας κα Gadala Φωτεινής.

Η εκδήλωση άρχισε με το χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου Λίλης Χατζηγεωργίου που ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συνεχή στήριξη που προσφέρουν στο Σύλλογο, με τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του.  Δεν έλειψαν και οι λαχνοί που πουλήθηκαν αμέσως, αποδεικνύοντας ότι οι παρευρισκόμενοι αναγνωρίζουν το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου!

Στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου THEOXENIA PALACE στο Κεφαλάρι, μέλη και φίλοι του Συλλόγου με την παρουσία τους συνέβαλαν στην υλοποίηση του φιλανθρωπικού έργου που έχει αναλάβει ο Σύλλογος κάθε Χριστούγεννα, που δεν είναι άλλος παρά η αγορά τροφίμων και το μοίρασμά τους σε δέματα σε οικογένειες των Αλωνίων!

Το fashion show που πραγματοποιήθηκε στην εκδήλωση με βραδινές και νυφικές δημιουργίες από την κα Κατερίνα Κανελλάκη καθώς και pret -a- porter, εξέπληξε όλο το κοινό. Οι δημιουργίες που ήταν πραγματικά εξαιρετικές... παρουσιάστηκαν από γνωστά μοντέλα όπως η Στέλλα Γιαμπουρά, η Alicja Troushi, η Κωνσταντίνα Πρασσά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και άλλες καλλίγραμμες κυρίες!

Η διοργανώτρια της εξαιρετικής επίδειξης μόδας ήταν η κα Κλεοπάτρα Καμπούρη, διευθύντρια της FASHION & SHOW.

Μέγας χορηγός το κέντρο αισθητικής Med Metamorfosis, με διεθύντρια την κα Κουκιανάκη Άθανασία.

 

Το show παρουσίασε μοναδικά, η κα Νόνη Δούνια! 

Η κα Φωτεινή Gadala ευχαριστεί ιδιαιτέρως: 

• την κα Χατζηγεωργίου Λίλη,  πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αλωνίων και Παραδοσιακού Κέντρου Κηφισιάς, 
για την ευχαριστήριο επιστολή και την συγχαίρει για το μακρόχρονο έργο της.
Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να συγχαρούμε τους εξαιρετικούς επαγγελματίες χορευτές της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακού Ανατολίτικου χορού GADALA καθώς και τους σπουδαστές του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA για την επιτυχημένη παρουσίαση και συμμετοχή τους, καθώς και όλα τα μοντέλα που λάβανε μέρος προσφέροντας ένα μοναδικά υπέροχο θέαμα... το οποίο αποθανάτισε με το φακό του εξαιρετικά ο κος Τάκης Ναφπλιώτης!
Η ιδρύτρια  του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Φωτεινή Gadala δήλωσε:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενη που έλαβα μέρος και στηρίξαμε αυτή την φιλανθρωπική εκδήλωση! Είναι τιμή μου να υποστηρίζουμε έμπρακτα την οικονομική ενίσχυση συλλόγων με τέτοιο φιλανθρωπικό έργο... και παράλληλα να προβάλω τη χώρα από την οποία κατάγομαι, τον πλούσιο Αιγυπτιακό πολιτισμό, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τη λαϊκή τέχνη! Συγχαρητήρια στους Διοργανωτές, σε όλους του συντελεστές και σε όλους του συμμετέχοντες! »