23.02.2019 - ...ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ GADALA ΣΤΟ ΠΑΝΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "VANA BA AFRIKA"!

ΣΑΒΒΑΤΟ  23  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2019 

...ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 

Με μεγάλη επιτυχία η Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακών Αιγυπτιακών Χορών του Ε.Κ.Δ.Α.Χ. GADALA έλαβε μέρος στο παναφρικανικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου Σπούτνικ και διοργάνωσε η Vana Ba Afrika - η πολιτιστική κοινότητα των αφρικανών στην Ελλάδα!

♦  ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: ... κατά την διάρκεια της παρουσίασης της επαγγελματικής χορευτικής ομάδας Gadala 

Η κα Φωτεινή Gadala νιώθει ευγνώμων για την τιμητική διάκριση που της απονεμήθηκε προκειμένου να τιμήσει την συνεισφορά της στις Δράσεις Πολιτισμού της Αφρικανικής Κοινότητας στην Ελλάδα, ευχαριστεί για την πρόσκληση την πρόεδρο κ. Zandile Ngubane και το Διοικητικό Συμβούλιο της Vana Ba Afrika, όπως επίσης ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές για την αναγνώριση των προσπαθειών της να συνεισφέρει στη διάδοση του αιγυπτιακού χορού και της πλούσιας Αιγυπτιακής κουλτούρας και τους συγχαίρει δημόσια για την πρωτοβουλία, την επιτυχή διοργάνωση των δράσεων αλλά και το πλούσιο έργο τους!

♦  ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: ...κατά την διάρκεια της παρουσίασης  της επαγγελματικής χορευτικής ομάδας Gadala

Τέλος, ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA θα ήθελε με μεγάλη της χαρά να συγχαρεί τους εξαιρετικούς επαγγελματίες χορευτές της Επαγγελματικής Ομάδας του τμήματος Αιγυπτιακών χορών GADALA, καθώς και τους σπουδαστές του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικων Χορών GADALA για την επιτυχημένη παρουσίαση και ανιδιοτελή συμμετοχή τους.