01.05.2022 - ...ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ GADALA ΣΤΟ ΠΑΝΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "VANA BA AFRIKA"!

ΚΥΡΙΑΚΗ  01 ΜΑΙΟΥ  2022 

...ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 

Με μεγάλη επιτυχία η Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακών Αιγυπτιακών Χορών του Ε.Π.Ε.Κ GADALA έλαβε μέρος την Κυριακή 01 Μαίου 2022 στο παναφρικανικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του Σύλλογου Ελλήνων Αρχαιολόγων δίπλα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

 

Το Παναφρικανικό Φεστιβάλ διοργάνωσε  με μεγάλη επιτυχία η Vana Ba Afrika - η πολιτιστική κοινότητα των αφρικανών στην Ελλάδα!

 

 

Η κα Φωτεινή Gadala νιώθει ευγνώμων για την τιμητική διάκριση που της απονεμήθηκε προκειμένου να τιμήσει τη συνεισφορά της στις Δράσεις Πολιτισμού της Αφρικανικής Κοινότητας στην Ελλάδα, ευχαριστεί για την πρόσκληση την πρόεδρο κ. Zandile Ngubane και το Διοικητικό Συμβούλιο της Vana Ba Afrika, όπως επίσης ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές για την αναγνώριση των προσπαθειών της να συνεισφέρει στη διάδοση του αιγυπτιακού χορού και της πλούσιας Αιγυπτιακής κουλτούρας και τους συγχαίρει δημόσια για την πρωτοβουλία, την επιτυχή διοργάνωση των δράσεων αλλά και το πλούσιο έργο τους!

 

 

Τέλος, ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA θα ήθελε με μεγάλη της χαρά να συγχαρεί τους εξαιρετικούς επαγγελματίες χορευτές της Επαγγελματικής Ομάδας του τμήματος Αιγυπτιακών χορών GADALA, καθώς και τους σπουδαστές του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικων Χορών GADALA για την επιτυχημένη παρουσίαση και ανιδιοτελή συμμετοχή τους.