28.09.2016 - ΣΤΟ 22ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ... ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΙΕΜΕΡΑΣ «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ» ΤΗΣ Α. ΙΣΜΑΗΛΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ


ΤΕΤΑΡΤΗ  28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ» ΤΗΣ Α. ΙΣΜΑΗΛΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ!

 

Με την ιδιότητα της ως διευθύντρια του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων η κα Φωτεινή Gadala, ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA είχε την τιμή να παρευρεθεί στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου που φιλοξένησε το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.

Το δραματικό έργο της Α. Ισμαήλου  «η πόλη της σιωπής» υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων έκανε την πρεμιέρα του την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016!

Το έργο γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο όμορφο νησί της Πάτμου.

Σκηνοθεσία και σενάριο ήταν της κας Άντζελα Ισμαήλος όπως και ο πρωταγωνιστικός ρόλος .

Τη κυρία Άντζελα Ισμαήλος πλαισίωσαν μεγάλοι ηθοποιοί όπως οι Shaun Benson, Erich Wildpret, Bernard Hill («Τιτανικός», «Αρχοντας των Δαχτυλιδιών»)  Sarah Miles (Υποψήφια για Όσκαρ με την ταινία «Η Κόρη του Ράιαν», του Ντ. Λιν (1970)

Στην πρεμιέρα της ταινίας παρευρέθησαν πολλοί επωνύμοι από το χώρο του κινηματογράφου και του θεάτρου. 

Συναισθήματα έντονα... δυνατές ερμηνίες που μας ταξίδευψαν... συγκίνηση... από πλήθος κόσμου που παρακολουθούσε μαγεμένο μαζί με τους Διευθυντές και μέλη του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων.

Η κα Άντζελα Ισμαήλος βραβεύτηκε με τιμητική διάκριση από το Πρόεδρο για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO, κ. Ιωάννη Μαρωνίτη.  

Η ιδρύτρια  του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Φωτεινή Gadala  συγχαίρει τη δημιουργό κα Άντζελα Ισμαήλου, τους εξαίρετους ηθοποιούς, όλους τους συντελεστές και όλους όσους συνέβαλαν στην παραγωγής της ταινίας!

Για άλλη μια φορά συγχαίρει δημόσια τον πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κο Ιωάννη Μαρωνίτη που με την αιγίδα του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων στήριξε την ταινία... αποδεικνύοντας και την αγάπη του για την τέχνη του κινηματογράφου!