07.05.2017 - ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ... ΣΕ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ!

Με την ιδιότητα της ως διευθύντρια του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων η κα Φωτεινή Gadala, ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA είχε την τιμή να παρευρεθεί την Κυριακή 7 Μαίου 2017 σε κορεάτικη μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κορέας!

♦ Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με  την εκπρόσωπο της Πρεσβείας της Κορέας κα kwo και τους κορεάτες χορευτές ♦

Τήν έναρξη της εκδήλωσης προλόγησε η εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Κορέας, κα Kwo!

Ιδιαίτερα εντυπωσιακός ο χορός της κορεάς που παρουσιάστηκε απο δύο κορεάτικα συγκροτήματα παγκοσμίου φήμης, το συγκρότημα Gwangdae και την χρυσή χορευτική ομάδα Jinjo! ...και πραγματοποιήθηκε στα πλάισια των πολύπολιτισμικών εκδηλώσεων του Δήμου Αργυρούπολης!  

Σκοπός η ανάδειξη της Πολιτιστικής  Κληρονομιάς και του Λαϊκού Πολιτισμού της Κορέας!

Η κα Φωτεινή Gadala συγχαίρει όλους τους δημιουργούς, τους συντελεστές, τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της καταπληκτικής παράστασης!

Η κα Φωτεινή Gadala μαζί με τον κο Κανελλίδη Α. Χρήστο, εντεταλμένο σύμβουλο του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης 

♦ ♦ ♦

Για άλλη μια φορά συγχαίρει δημόσια τον κο Κανελλίδη Χρήστο, εντεταλμένο σύμβουλο του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης για αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία του με μοναδικό στόχο την ανάδειξη της κορεάτικης κουλτούρας!