01.09.2019 ...ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ & ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ" ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ !

3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΩΝ"

Ένα μοναδικό θέαμα με χρώμα και άρωμα πολιτισμού πραγματοποιήθηκε στις 30, 31 Αυγούστου και 1 του Σεπτέμβρη στο κατάμεστο ανοιχτό θέατρο του άλσους Βείκου στο Δήμο Γαλατσίου!

Ένα όμορφο ταξίδι στα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τις γεύσεις των χωρών των 5 ηπείρων!

Ένα τριήμερο αφιέρωμα στο πολιτισμό των 5 ηπείρων!

Μία σκέψη, μία επιθυμία της Διευθύντριας Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κας Φωτεινής Gadala και του Διευθυντή Εξωτερικών Σχέσων του Ομίλου, κου Πάτρικ Τζότζεφ,  που γεννήθηκε και βρήκε θερμό συμπαραστάτη τον κο Ιωάννη Μαρωνίτη, Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλογών και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική... αλλά και όλους τους διευθυντές του Ομίλου που συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της!

♦ Η κα Φωτεινή Gadala με τον κο Ιωάννη Μαρωνίτη, Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλογών και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική 

Ο Δήμος Γαλατσίου ανταποκρίθηκε άμεσα για την υλοποίηση του φεστιβάλ με θερμούς υποστορικτές: τον Δήμαρχο Γαλατσίου κο Γεώργιο Μαρκόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας δια βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, κο Μάνο Ελευθερίου και την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Αθλητικού οργανισμού Δήμου Γαλατσίου, κα Μαργαρίτα Μανδηλαρά. Η συμβολή και η βοήθεια του Δήμου Γαλατσίου όπως και των συνεργατών του αλλά και των εθελοντών του, ήταν πολύτιμη από την πρώτη στιγμή μέχρι και το τέλος!

♦ Η κα Φωτεινή Gadala με τον Δήμαρχο Γαλατσίου, κο Γιώργο Μαρκόπουλο ♦

♦ Η κα Φωτεινή Gadala με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γαλατσίου, κο Βασίλη Δερεδίνη ♦

 Η κα Φωτεινή Gadala με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Αθλητικού οργανισμού Δήμου Γαλατσίου, κα Μαργαρίτα Μανδηλαρά. ♦

45 και πάνω... ήταν οι Ελληνικοί & Ξένοι πολιτιστικοί σύλλογοι αλλά και αντιπροσωπείες ξένων χωρών που συμμετείχαν με μεγάλη χαρά και επιτυχία στο τριήμερο πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε μουσικές, χορούς και τραγούδια ενώ την παρούσιαση ολόκληρου του Φεστβάλ ανέλαβε η Διεύθυντρια Παιδικού Θεάτρου του Ομίλου, κα Γεωργία Τσικούρη!

 

Παράλληλα στον περιβάλλοντα χώρο του όμορφου ανοιχτού θεάτρου του Άλσους Βεΐκου λειτουργούσαν καλαίσθητα περίπτερα, όπου εκτίθεντο γευστικά προϊόντα, είδη λαϊκής τέχνης και άλλα παραδοσιακά αντικείμενα από όλον τον Κόσμο ενώ για πρώτη φορά υπήρξε και μιά πλούσια συλλογή από εκπληκτικούς πίνακες ζωγραφικής από καλλιτέχνες μέλη του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων!

♦ Η κα Φωτεινή Gadala με την εκπροσώπηση της Αιγυπτιακής Κοινότητας ♦

5.000 και πάνω... ήταν οι επισκέπτες, οι οποίοι απόλαυσαν αυτό το τριήμερο ποικιλόμορφο θέαμα!

♦ Η κα Φωτεινή Gadala με την εκπροσώπηση από την Βουλγαρία ♦

Με την ιδιότητά της ως Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων η κα Φωτεινή Gadala, βαθιά συγκινημένη και γεμάτη όμορφες αναμνήσεις, ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της όλους όσους συνέβαλλαν στο να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο εγχείρημα, το 3ο Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ του Ομίλου με εξαιρετική επιτυχία.

 

♦ Η κα Φωτεινή Gadala με την εκπροσώπηση της Αφρικανικής Κοινότητας ♦
♦ Η κα Φωτεινή Gadala με την πρόεδρο του ΜΕΡΟΠΕΙΟΝ Φιλανθρωπικού Σωματειου, κα Ελια Θανογιάννη♦